תוספי תזונה שונים
שלום רב, אני שמחה ששמירה על בריאותך מעניינת אותך, ושאתה מגלה התעניינות בתחום התזונה ותוספי התזונה. פרי האסאי איננו נמצא בין מגוון מוצריה של חברת סולגאר. מכיוון שפורום זה הינו בחסות סולגאר, המלצותיי הן על תוספי התזונה של סולגאר אותם אני מכירה, בהם אני מאמינה ואיתם יש לי ניסיון טיפולי. מולטי מייל הינו מולטי ויטמין המותאם במיוחד לגברים. הוא מכיל מינונים גבוהים של אבץ החשוב ליצור הורמונים כמו טסטוסטרון. כמו כן מכיל, תמציות צמחי הג'ינסנג הקוריאני והסבירי המסייעים להגברת האנרגיה והחיוניות. הנחיות: 2-1 טבליות ביום, עם הארוחות (לא בערב). ויטמין C מחזק את מערכת החיסון ומפחית את שכיחותם של זיהומים ודלקות, מקל על סימפטומים של הצטננות ושפעת ומקצר את משך המחלה. כמו כן, מנטרל רדיקלים חופשיים של חמצן ומתכות רעילות, מונע היווצרות של תרכובות מסרטנות ומגן מפני התפתחותם של סוגים שונים של סרטן.
לסולגאר שתי צורות של ויטמין C: ויטמין C חומצי וויטמין C לא חומצי- אסטרולה. הנחיות: 500 מ"ג, 2-1 טבליות ביום, עם הארוחות. ויטמין D, הקרוי גם "ויטמין השמש", נוצר בגופנו בעקבות חשיפה לקרינת UVB של השמש.
ויטמין D3 400 יחב"ל של סולגאר יעיל לחיזוק העצמות והשיניים, מסייע להטמעת הסידן בעצמות, מונע רככת ואוסטיאופורוזיס, משתתף בויסות פעולות הלב ומנגנוני קרישת הדם על ידי ויסות רמת הסידן בדם. חשוב לפעילות תקינה של מערכת העצבים, השרירים, גדילת התאים ולניצול אנרגיה. חשב לדעת כי על אף שאנו חיים בארץ שטופת שמש, נמצא שחלק גדול מהאוכלוסייה סובל ממחסור בוויטמין D ,על כן עולה החשיבות של השלמת ויטמין זה באמצעות תוסף תזונה. הנחיות: כמוסה אחת ביום, עם הארוחה. ויטמין B12 משתתף במכלול הפעילויות הכימיות המתרחשות בגוף. חסר , ולו קל, ברכיב זה, עלול לגרום להפרעות ושיבושים בתפקוד היומיומי.
ויטמין B12 1000 מק"ג של סולגאר תורם ליצירת כדוריות הדם האדומות ובכך מונע אנמיה, מהווה גורם חשוב בתהליכי חילוף החומרים בגוף, משפר את פעילות המוח ומערכת העצבים, משתתף ביצירת מלחי המרה וביצירת החומר הגנטי בגרעין התא. הנחיות: טבלית אחת ביום, למציצה מתחת ללשון. אשמח לעזור בכל שאלה נוספת, בריאות שלמה, עדי ישראל