שלום

שלום

וואלה אין לי מושג מה יעזור לכתוב אבל אין כל כך עם מי לדבר ומאוד עצובה בגלל מה שעובר עליי אישית ועל ההורים אני מרגישה שאין על מי לסמוך במדינה כאזרחים והמדינה מפקירה אזרחים חלשים במיוחד מאוד מפחיד אני חושבת שחברי הכנסת צריכים להתבייש בחוקים שהם מחוקקים והרווחה וביטוח לאומי גם!!! אני לא מבינה איך אפשר לחיות במדינה הזאת ובכלל לחיות להתקיים בכבוד כשיש בעיות בריאות צר לי שהיקרים שלי נאלצים לעבור קשיים עצומים בגלל חוקים מטופשים וקשה לי לתפקד ככה כי הם האנשים היקרים והיחידים שבאמת יקרים לי בחיים האלה! לא יודעת מה יהיה פשוט לא יודעת אני מעמידה פנים שיהיה בסדר אבל האם יהיה? דאגות שמטרידות אותי מאוד וקשה לי לישון ולחשוב ולחייך כרגיל אוף..............

גרא.

New member
מלאכית רומנטית מאוד,לא ברור לצערי,למי את

מתייחסת בפנייתך.להורייך המבוגרים הנמצאים במצוקה בריאותית/כלכלית ולא מקבלים את הסיוע לו הם נזקקים? או שאת מכלילה את עצמך גם כנזקקת,בלא מענה הולם?

שלום

אני לא כועסת ומאוכזבת מההורים שלא תיהיה אי הבנה פה אלא כועסת על המדינה שככה מתייחסת ומפקירה את ההורים שלי ואת עצמי לא מגדירה כנזקקת אני מסתדרת עם מה שיש ויש מתחת למינימום רק חבל שבדרום אין עבודות להתקדם נורמליות ובגלל זה בורחים מפה הרבה אנשים

גרא.

New member
מ.ר.א,עדיין לא הבנתי במה,או איך המדינה מפקירה

את הורייך? הם לא מקבלים את מלוא הזכויות שלהם? או שהעזרה מהמדינה,באם ישנה,היא זעומה ולא מספקת? בהכללה גורפת,ברור שהפורום הזה בכלל ולי בפרט,אין שום השפעה על המדיניות הכלכלית באזור הדרום,גם לא על מדיניות משרד הרווחה.לכן לא ברור לי למה את מצפה.

שלום

לא מצפה לכלום סתם כותבת כמה אכזבה יש בי ועצבות מדברת על מה שאני מרגישה שלא יודעת מה יעלה בגורלם וגורלי העזרה שמקבלים לא מספיקה כמובן ופה אני לא מצפה לזה סתם כותבת שלא תיהיה אי הבנה הרגשה של חוסר אונים וקשה לתפקד מאוד ככה

אני מסכים איתך בהחלט.מדינתינו אינה מדינה

סוציאליסטית יותר ואינה דואגת לסיוע מכובד לאזרחיה בעת הצורך.רוב האוכלוסיה לא עשירה,חלקה חי בקושי כלכלי משווע,אך חלוקת העוגה הכללית משאירה את המתקשים ללא מענה הולם.המינה גובה מיסים כל חיינו,גם הביטוח הלאומי צובר כל השנים מיליארדים מגבייה אינטנסיבית מהאזרחים,אך החוקים והטבלאות שניקבעו כמיועדים לסיוע בזיקנה או במחסור,או במחלה וכד' הם זעומים וצוחקים על הרש הנאנק בסיבלו ובקשייו לחיות ,אך אין מושיע ! גרא,גם אתה יודע שמענק הזיקנה הניתן לקשישים בודדים עומד על סביבות 1,300 ש"ח בחודש,ולזוג קשישים כ- 2800 ש"ח לחודש...(איני מדייק בסכומים).רבים אמורים להתקיים מסכומים אלה לגבי כל צורכיהם...- דיור,תרופות,מזון ועוד.בלתי הגיוני,בלתי אנושי,בלתי מציאותי ! כמובן שלמי שיש פנסייה מסודרת וטובה כספי הביטוח לאומי לגביו הם לטובת גרעינים ופיסטוקים לשבת,אך זה רק חלק מהאוכלוסיה.יש לשנות את מבנה החוקים והטבלאות לנזקקים ולפנסיונרים. גרא,גם כאן בפורום זה מקום הולם להעלות נושאים אנטי סוציאליים מצד המדינה לאזריחיה - גם שהציבור ידע,וגם מצוקה נפשית יכולה להיגרם לאותם אלה האמורים להתקיים ממענקים בזויים אלה.למדינה יש המון כסף לשטויות,אך עבור האזרח - תמיד חסר !

הייי כולם

היי ריאליסט כמה טוב לדעת שיש מישהו שמבין קצת עניין ולא מחפש בין השורות רק מה אני רוצה, הבנה בעיקר זה מה שאני רוצה פה בפורום גם זה מה שיכולה לקבל אז הבנה ולדבר זה עוזר ולהתייעץ אז תודה לך ! כן כמו שאמרת לגבי קשישים אין לי מושג מה הסכום המדויק אבל לא יותר מ2500 לכל ההוצאות העיקר שגם אני תרמתי את חלקי למדינה בצבא שירות מלא ומשלמת לביטוח לאומי והכל ואם לא אשלם אז אזכה לקנסות עם ריבית אבל מה מגיע לי בעת הצורך בעצם? כלום אפס!! מה יגיע לי לעת זקנה גם כלום ! ואיך מתייחסים להורים שלי כמו לזבל! אני מבינה שביטוח לאומי הוא הרשות המבצעת והמחוקקים אלא שצריך לכעוס עליהם ואני כועסת מאוד אחר כך כולם בהלם למה אנשים משתגעים תוקפים/רוצחים/גונבים כי איך אפשר להישאר שפויי שיש לי אבא שבמקום יהנה מנחת בגילו ויקבל את הקיצבה הרגילה שלו פתאום לקחו לו כי לאמא נתנו קצת יותר לא מדובר במיליון שקלים! אז אבא שלי אמור כרגע לפי החוקים של הדפוקים בקרקס שלנו (הכנסת) לחיות עם 800 ש"ח לחודש שזה אומר לשלם עמיגור, הוצאות דירה, אוכל, תרופות ! הגיוני?! לא ! אז אני בהחלט כועסת יש לי על מה !!! היום הייתי במרכז של ייעוץ למימוש זכויות רפואיות גם כן גוף כלכלי שכמובן לא מעניין אותו כלום מעבר לכסף שמצפה לו העיקר הכל כתוב על דף יפה "כמה מבינים אותך מזדהים איתך" הכל בלוף אחד גדול ברגע שהיועצת שמעה אמרה "לא משתלם לנו להתעסק במקרה אנחנו גוף כלכלי" ! אנשים אטומים מאוד ! אז כן כל זה מעיק מעצבן מייאש ואני לא מבינה איך אפשר להתעסק בעצמי בלימודים ולהמשיך לחיות כשאני יודעת מה עובר ויעבור על אבא שלי?! אני כבר חושבת על רעיונות שהם ממש גרועים איך להתפרנס ואני ממש לא רוצה להגיע לזה וחבל לי שזה המצב כמה אפשר לכתוב לזה לזה (לגופים) אבל בתכלס הכל זה רק כתיבה יפה הרווחה מפקירה אנשים ביזיון מחממים כיסא יום פתוח יום לא מה הרווחה עושה אם אין ביכולה לעזור קצת? אני לא מבינה למה צריך כל כך הרבה משרדי ממשלה הריי הם לא מועילים לאף אחד ורק גובים כסף מעולם הרבה מחשבות מתרוצצות אין רגע של נחת ורק לבכות פשוט מעולם לא הייתי מיואשת ככה איך אמורים להתקדם מכל הסיטואציה הזאת לחשוב על העתיד יש עתיד? יהיה טוב? לא חושבת! אני חיה בשביל ההורים שלי מבחינתי אין טעם לכלום יותר כל עוד ההורים צריכים אותי אני אמשיך ! העולם האנשים מורכבים מגועל ורוע ויש מעט טוב ואני לא מעוניינת להילחם במלחמת ההישרדות הזאת לצערי כרגע ממשיכה אז ממש עצוב לי ! בקיצור לפעמים פה לכתוב לפרוק ליידע אנשים ככה פחות או יותר לא מצפה פה לשום דבר חומרי שלא תיהיה אי הבנה!!! חג שמח לכולם ושנה טובה

למעלה