שלום

• פותח הנושא hasar
  • פורסם בתאריך

hasar

New member
שלום

שלום אתמול התבשרתי שאני חיובי... אני בעומס והצפה ואיני רואה כרגע אפילו טיפת אור קטנה.. אני קורא הרבה גם באתר של הוועד וגם באתרים אחרים אבל אני מבובל.. בוסף להרבה צרות אחרות שנפלו עלי לאחרונה זו התווספה כ"דובדבן" ארסי על קצפת של רעל. האמת שאני לא יודע אפילו מה אני שואל.. אם בכלל אפילו מה חושבים קודם אני לא יודע.. קראתי באתר שיש כזה דבר ליווי אישי.. מה זה? האם הם עובדים עם המחלקה באיכילוב? אני צריך להגיע לשם לפגישה ביום חמישי ואני לא יודע אפילו מה הם מציעים לבן אדם במצבי חוץ מתמיכה בריאותית. אני.

שלום לך HASAR אני נשא יחסית ותיק

מבין טוב מה עובר עלך מצטער מאוד לשמוע עוד בן אדם נדבק ב HIV אבל זה לא סוף העולם ההפך הוא הנכון זו התחלה חדשה של חיים ובידיים שלך להפוך אותה חיים חיוביים או חיים שליליים ! שוב אני מרגיש בכאב שלך והבילבול שאתה נמצא בו אשמח מאוד לצור איתך קשר בפרטי אולי נעבור לפלאפון אתן לך המון מהנסיון האישי שלי אשמח לעמוד לצידך במצב זה גם עוד דבר ממליץ לך להתקשר לועד יש שם אישה מדהימה טובה קוראים לה מירי תתקשר לועד ותבקש ממירי להפגש איתה ואם קשה לך להגיע לועד תזמין אותה לכוס קפה בבית קפה ודבר איתה ! עומר

TalilaIATF

New member
../images/Emo242.gif../images/Emo245.gif

ראשית, ברוך הבא לפורום! אני טלילה, אשת צוות בוועד למלחמה באיידס ומנהלת הפורום. "ליווי אישי" המצוין באתר הוועד מתייחס לליווי של מירי, עו"ס הוועד למלחמה באיידס, לנשאים בכל שלבי החיים והנשאות. היא יכולה לסייע בפתרון של המצב שאתה מכנה "דובדבן ארסי על קצפת של רעל", ובכלל, בכל מה שתרצה בתחום הפסיכוסוציאלי האישי והחברתי במצב החדש ובעתיד. אגב, זאת אותה מירי שעומר ציין בהודעה שלו. לשאלתך השנייה, הוועד למלחמה באיידס מקושר לכל מרכזי האיידס בישראל. אתה גם יכול לבקש ליווי לפגישה הראשונה במרכז האיידס בו תטופל, רק כדי לא לעבור את זה לבד... את מירי ניתן להשיג בטלפון: 03-5613000 (שלוחה 105) ו/או בדוא"ל: [email protected]. ערב טוב, טלילה.

למעלה