שלום!

purpel master

New member
שלום!

הי,מ אני חדשה אבל אני חייבת לומר שהפרק האחרון שהיה ביום חמישי עיצבן אותי. קלארק מוצא לו אח קטן ולא מוכן לשמוע על הסוד של לאנה. הקטע שהוא לא רוצה לדעת על הסוד של לאנה כל כך מטומטם, זה לא אינושי (טוב נו...) אבל הקטע שהוא לא רוצה לדעת מה הוא ולנסות לדעת בעצמו?! מי היה עושה את זה? כל כך מטומטם, זה אמור לעשות אותו טוב ונחמד? לי זה נראה מטומטם, אתם תגידו מה שאתם רוצים. אני לא חושבת שהקטע שהוא סירב אומרת אליו דברים טובים אלא רק נאיביות. שיהיה לכם יום טוב ממני ורד!

חן פילן

New member
ברוכה הבאה../images/Emo175.gif

אני חושבת שזה דווקא היה בסדר... כי בסה"כ הוא רוצה לגלות את הרגשות שלה כלפיו לבד.... זה יותר כיף ויותר מעניין וגם יותר מיוחד.. לדעתי זה בסדר מה שהוא עשה, גם ככה בכול מקרה הוא ידע מה היא חושבת עליו אבל רק יותר מאוחר......

ברוכה הבאה לפורום../images/Emo70.gif

את צודקת שאת אומרת שזה לא היה אנושי, קלארק לא אנושי....

casperit

New member
ברוכה הבאה!

קלארק סתם טיפש... גם הוא וגם לאנה כאלה טובים כאלה מושלמים וזה מעצבן אותי... לא משנה בכל מקרה כאילו שזה לא היה ברור מה הסוד... (אני חושבת) יעל

לאנה

New member
עד כמה שקלארק חתיך לפי דעתי........

את לגמרי צודקת!, לאנה וקלארק הם כמו......, הם כמו......., הם כמו דין ורורי! (רק שלפי דעתי דין הרבה יותר גרוע מקלארק.........)

הזרים

New member
אני מסכימה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

באמת קלארק ולאנה יותר מידי מושלמים. אם שמתם לב עוד דבר מרגיז בסידרה הוא שכל הcast של השחקנים הם דוגמנים, הטובים והרעים, הצעירים, המבוגרים ואפילו הזקנים. אין אפילו אדם אחד בכל הסידרה שאי אפשר להגיד עליו שהוא מדגמן (למשל את ההורים של קלארק לא היו חייבים לעשות כ"כ צעירים קצת גיל לא היה מזיק להם).

KerenWelling

New member
ברוכה הבאה ורד!!

ממצב ורד? האמת ששאלה זו הייתה במוחי כבר המון זמן ורציתי לכתוב אותה פה....אבל משום מה זה פרח ממוחי ברגעי הכתיבה עצמה... אז אני חושבת לעצמי (פחחח....חשבתי על זה בזמן המקלחת אחרי שנסתיימה הסדרה ביום מחישי....חחחחחח), כאילו מה?!, מי?!, איך?!, יעני...אם מישהו היה אומר לי (ובחיוך הוא אמר לו את זה!!!, אז זה משהו טוב!!!) שהוא יודע בוודאות מה אהובי חושב עלי ועוד זה משהו טוב על- פי הבעת פניו....הייתי מנג´סת לו שיגיד לי. אבל...בנוגע לאישיות ולתכונות האופי של קלארק (ובנסיבות כמו קריאת מחשבות או גילוי סוד), אני לא הייתי רוצה שיגלו לי, אבל רק אם זה בוודאות נכון (אבל זה חייב להיות אם ככה סוד...), או קריאת מחשבות (נכון....בטח....) אז לא הייתי רוצה שיגלו לי, כי זו חדירה לפרטיות ואם מישהו היה עושה את זה לי הייתי מתה!

Jelly Beans

New member
וולקאם! ../images/Emo60.gif

אמ.. גם אני חדשה אבל אני שונאת לפתוח הודעות חדשות.. למרות שכתבתי פה פעם.. טוב, אז זה היה כל כך צפוי שהוא לא ירצה לדעת את הסוד שלה, כי זה פשוט ככה! אם הוא יגלה את הסוד זה כבר לא יהיה סוד.. וחוץ מזה קלארק הוא כזה באנדם טוב.. וברגע שהוא ירצה לדעת מה הסוד זה כאילו שהוא מין תככן ומנאייק כזה וכל פעם שהוא יסתכל עליה הוא כזה יזכר בזה וירגיש חרא וכל הזמן יזהר לפלוט דברים (לא ככה!).. וברור שהם לא היו עושים את זה.. וזהו
יום טוב שיר

למעלה