שלום!!!

ErikaG

New member
שלום!!!

mariana

New member
ואי ממש יפהההה../images/Emo9.gif

עכישו אני צריכה לשבור את הראשו להכין כזה אחד

ErikaG

New member
ו...

ובהצלחה
אני כל כך מקווה שזה הצליח.... זאת הפעם הראשונה שאני מנסה דבר משוכלל שכזה... ישבתי על זה כמעט שעה! וזהו...

jess ועוד

New member
יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

כולי ת´רגשות איזה כיף ועוד ממישהו שאני לא מכירה ואיזה קליעה בול אם יש לי חיית מחמד מועדפת זה חיפושית .... אני אפילו מגדלת כזו אחת על הציצ... יאללללללללה איזה בתיה טלפטיה ... תודה תודה תודה

ErikaG

New member
בבקשה!!!

רק שתדעי שזה נעשה מכל ה-
ואני רואה שקלעתי למטרה שלי... שהיתה לשמח אותך!!! אז גם אני שולחת לך
ושוב מאחלת לך הרבה בהצלחה... אני יודעת שאת מאוד מחכה לזה.. (בעיקר מקריאה בפורום הריון ולידה)

ErikaG

New member
רציתי..

לשלוח גם "בהצלחה" ככה, ואםילו הכנתיאת זה, אבל זה לא רצה לשלוח... כנראה שיש של יותר מידי אמוטיקונים...

מאו יין

New member
תגידי מלכתי...

מה קורה עם הבחור החדש? (רק כמובן אם בא לך לספר!)כי בטוח שכבר סיפרת היום אבל קשה לעקוב אחרי כל ההודעות פה...

Queen Of Love

New member
בכיף אני אשתף!

כמובן לא בכל פרט אבל בגדול...
ס-ת-ם... הממ...מה חדש?....לא יודעת...עדיין לא סגורה עליו, הוא מפחיד אותי.. אבל אני מנסה להינות מהרגע ולא לחשוב הרבה.. הוא צריך לבוא אליי היום

@@

New member
לירי שוב פעם את מתחילה?

מפחיד אותך? מה קורה לך? איפה את חיה? נשמה שלי, אם את לא מרגישה בנוח איתו את תמיד יכולה לקום וללכת, למי שלא נעים להיות במקום כלשהוא פשוט הולך, אל תעשי דברים נגד רצונך אבל תחשבי טוב לפני כל צעד.

Queen Of Love

New member
כן אני יודעת...

אני רוצה למצוא אהבה אמיתית, כדי לא להתאכזב שוב!! את יודעת, יש תקופות כאלו שרק על זה את חושבת... את מכירה את זה?

mariana

New member
לירי את בחיים לא יכולה לדעת

אחרי האכזבה הגדולה שלי אהבה(זוכרת שסיפרתי לך?) לא רציתי לאהוב אף אחד כיפחדתי להיתאכזב, עוד אני בחורה שניקשרת מהר מאוד לאנשים, עוד לאנשים שאני אוהבת. ואחרי האכזבה שלי בא אריאל ומי אמר שאיתו לא סבלתי, למרות שחצי השנה הראשונה הייתה ורודה והייתי בטוחה שהוא שלי וזהו, למרות שאני עדיין נעולה עליו, אבל ראית מה עברתי איתו, אולי את באמת לא ראית אבל מסכנה ריקי סבלה מהטלפונים שלי כמו שאני סבלתי מהטלפונים שלה חחחחחחחחחחחח
סתם אזלזרום ולא לפחד הרי גם הבן אדם שכמעט מושלם יכול לאכזב אותנו כי אין אנשים מושלמים. תזכרי את זה

מאו יין

New member
באהבה....

אתה מוריד את כל חומות ההגנה שיש לך ואתה נפתח בפני אדם אחר לחלוטין! ולכן אתה גם פגיע. אבל... אם לא ניפתח ולא ניתן צ´אנס למישהי/הו לחדור לתוך עימקי נישמתינו, (כמובן שלא בשנייה שאנחנו מכירים אותו/תה )אז לעולם לא נוכל להנות מאותו רגש מופלא הקרוי א ה ב ה ...

מאו יין

New member
תמיד מוצאים אהבה../images/Emo23.gif

דווקא כשלא חושבים על זה בכלל... זה בא ומפתיע אותך משום מקום... לפחות ככה זה אצלי...

למעלה