שלום :)

As I Am

New member
שלום :)

הממ, אני גולשת די חדשה בצ´אטים של mIRC, בעיקר לצורכי הורדות של קבצים. אני רוצה להקים FileServer להורדות, אבל לא ממש יודעת איך... האם מישהו מוכן לתת לי הסבר, אם הדבר בכלל אפשרי?
לין.

Mr Boggy Man

New member
אפשרי וגם פשוט...

אני מאמין שאת לא רוצה כל כך להתעסק עם תיכנות וכל הקטע של הסברים בגודל הרי הרוקי. דברים כאלו שנועדו בשביל הגיקים. לכן אני ממליץ לך להוריד איזה סקריפט טוב קל ובריא, למתחילים. או, ורק שתדעי שלפי דעתי אין דבר כזה סקריפט למתחילים או מקצוענים, כי בסך כהל סקריפט נועד לקצר את הפעולות שאנחנו רוצים לעשות כך שאני לא צריך להיות מקצוען בשביל להבין שכשכתוב פה: "הודעות יפות" אז זה הודעות יפות.... לא חשוב... בכל אופן בקישורים יש סקריפטים, תחפשי שם. אני ממליץ על מיולז....פשוט לא מסובך מדי, אומרים שהוא בנוי לא הכי נוח מבחינת פופאפס, אבל הוא בהחלט למשתמש המתחיל...

havlaz

New member
נו טוב, אני תמיד אומר מיולז

אבל לא להגזים הילדה רק רוצה פיל סרבר
משום מה החיפוש לא עובד, אני ינסה יותר מאוחר, בינתיים חפשי בADDON איזה פיל סרבר, הורידי והתקיני על המירק, פשוט. אם את רוצה לבנות בעצמך נוכל לעזור גם

As I Am

New member
*מבט מבולבל*

אוקי... אז הגעתי לאתר עם כל מיני.. פייל-סרברס מוכנים?
אני מניחה שכן. עכשיו אני מורידה אחד, ומתקינה... ואז שמה בו את הקבצים שלי איכשהו? ומה זאת אומרת לבנות אחד בעצמי? הממ, מצטערת שאני ממשיכה לנדנד והכל אבל אני באמת הולכת לאיבוד בין כל ההסברים שנותנים לי (ידיד שלי שמבין בזה מצא לו זמן לנסוע לחו"ל!
), אז אולי אפשר הסבר יותר מפורט על מה אני עושה שם בדיוק לפני שאני אגרום למחשב שלי לקרוס, או משהו בסגנון? ^^ אני מסוגלת.. תאמינו לי -_-

havlaz

New member
לבנות, הכוונה ממש לבנות

את משתמשת עכשיו למשל באיזה משחק מחשב, מישהו בנה אותו, לא? גם את יכולה, אם תלמדי את השפה לבנות משחק מחשב. אותו דבר במירק, יש דברים שאנשים כבר בנו, ואם תלמדי, תוכלי גם... שזה לא כל כך מסובך, אבל צריך לשבת ולהשקיע. כל קובץ לרוב יסביר לך איך לעבוד איתו, תשימי את הקבצים בספריה של המירק, ותתטעני אותם
//load -rs (filename)​
שוב, בכל סקריפט יש הסברים איך לעבוד איתו. לרוב יתווסף לך בשורה למעלה, איפה ש File וכל זה, עוד תא, שלחיצה עליו תיתן לך שליטה על הפיל סרב, להגדיר איפה יהיו הקבצים והכל.

As I Am

New member
הממ... ../images/Emo103.gif

וואל, לבנות אחד אני בטוח לא אעשה... אני גם בספק אם אני אצליח להקים אחד, אבל לא משנה
אני צריכה יותר הבנה בתוכנה...
תודה בכל מקרה על הזמן וההסברים :)

למעלה