שלום!

nat1236

New member
שלום!

רציתי לדעת אם השם שלי מתאים לי. קוראים לי נטלי תאריך הלידה 28.2.1987 האמת שיש לי עוד שם.על שם הסבתא: רחל.ואני מתלבטת אם להוריד אותו למרות שאני לא משתמשת בו ביום יום.

ilanamysticana

New member
האם השםפ מתאים?

האדם כשהוא נולד "בוחר"את שמו כי השם הוא חלק מהקוד האנרגטי של האדם. כדי לדעת את מפת האנרגיה יש לעשות מפה נומרולוגית שלמה. השם שאנו מקבלים בלידה (כולל השם השני) הוא תמיד יהיה שם בבסיס המפה האנרגטית שלך.כך שאין צורך למחוק את השם השני. השם שלך נותן לך יכולת לטרנספורמציה ,יחד עם השם השני יש לך תכונות מועילות נוספות. יש בך הרבה עוצמה ,הכרה חזקה באני שלך, הרבה נאיביות, שימחת חיים, וילדייות. שיהיה רק טוב.

nat1236

New member
המשך

קודם כל תודה!:)דברים נכונים האם ישנם גם דברים לא טובים בנוגע לשם שלי או שאי אפשר להיכנס לזה פה? פשוט אמא שלי היתה אצל מישהי שאמרה לה שהשם שלי לא מתאים לי ועליי לשנות אותו לשם עדי.(אני לא יעשה את זה)

ilanamysticana

New member
המשך

בנומרולוגיה האותיות והשמות מייצגות אנרגיה אנרגיה כמו בקוסמוס אין שלילי או חיובי. מאחר וקשה לפעמים להבין אנסה להסביר על ידי דוגמא. השמש שהיא מקור אנרגטי עצום ורב הרי שאפשר לומר שהאנרגיה שלה מבורכת מצד שני האנרגיה הזאת לפעמים גם שורפת. האדמה עלינו אנו חיים היא אנרגיה בעלת עוצמה. והאדמה מבורכת אך לפעמים האדמה רועדת ואז העוצמה הרסנית. מכאן שיש בנו פוטנציאל אנרגטי שתלוי מה אנו עושים איתו. כמו כל אנרגיה אחרת האנרגיות שלנו תלויות באנרגיות אחרות אנרגיה באה בצורה של גלים ואז פעם יש עליות ופעם יש ירידות. עכשיו תבני שתלוי במפה הנומרולוגית שלך כדי לדעת את הפוטנציאלים שלך. אך עדין "הרשות נתונה" וזה אומר איך ,כיצד ומתי אנו מיישמים את הפוטנציאל שלנו. מחשבות חיוביות בהחלט עוזרות שיהיה לך חג שמח

doingood

New member
נטלי ורחל

התשובה של אילנה מפורטת ומדוייקת בעיני, אין לי מה להוסיף על כך. נראה שהם דוקא מאוד מתאים לך.

למעלה