שלום..:)

XxMidnightxX

New member
שלום..:)

אז קראתי פה בפורום קצת ורציתי לדעת.. אני יוצאת עם מישהו כבת 9 חודשים...בדיוק היום..^^" השאלה שלי היא.. מה השמות שלנו אומרים עלינו.. שמי: אביטל 22.1.92 שמו: ליאור 22.5.91 אשמח לתשובה..^__^

doingood

New member
אין לי מה להגיד על השמות הללו

מעביר את השאלה הלאה לאילנה ואחיך אם ירצו לענות.

ilanamysticana

New member
תשובה

השמות אמנם יש להם משמעות, אך אני מבינה שבעצם הרצון הוא לדעת עליכם כזוג. השמות הן חלק מתוך התמונה הכללית. כדי למצוא התאמה זוגית יש לעשות מפה נומרולוגית מקיפה. בשביל לעשות התאמה יש לדעת את השם הפרטי, שם המשפחה ביום הלידה שלכם ואם נולדתכם שניכם בארץ וכמובן תאריך הלידה שסיפקתם.

XxMidnightxX

New member
אוו...אוקיי...^^"

אביטל פוקס נולדתי בארץ 22.1.92 ליאור לוי נולד בארץ 22.5.91

קשר טוב

היות ושניכם בעלי שמות כפולים,אבי טל, לי אור, יש חיבור מצוין מהבחינה הריגשית. וילכו שניים יחדיו מבלי אם נועדו?

ilanamysticana

New member
אוקיי

האמת כשנגשתי למפות הבנתי שאתם מאד צעירים אך מאחר והיום הנוער מתבגר מהר אז החלטתי להשלים את המשימה. צודק "אחיך המסטול" שהקשר קשר טוב. יש הרמוניה ביניכם למרות השוני שביניכם. שניכם חברותיים אך במינון שונה. ליאור " מרכך"אותך מבחינה חברתית.ליאור אוהב לעשות דברים בחברה בצנעה ואת אוהבת להיות מרכז הבמה. את מתמודדת במצבי לחץ טוב יותר אך אתם משלימים זה את זה. אביטל את מחזקת את ליאור ונותנת לו ביטחון וביחד יש לכם תקשורת טובה וכזוג יש הרגשת חופש. בדרך הפעולה שלכם יש הרבה הרמוניה ביניכם, השיתוף לדעתי יכול להיות צרוף מנצח בדרך העשיה המשותפת וביצוע הדברים. מקווה שעזרתי

למעלה