שלום

sima5533

New member
שלום

אימי חולה באלצהיימר ואבא עם דמנציה. ואני ביאוש. אני ואחותי לא יודעת למי לרוץ קודם, וזה גורם לתיסכולים. לפעמים גם ויכוחים. אני לחוצה עד שבא לי למות.. אני מניחה שיש כאן אנשים עם חוויות דומות.. סימה.

סימה יקרה , אל ייאוש

הבנתי ממה שכתבת ששני הורייך חולים בדמנציה , לא משנה אם זה אלצהיימר או דמנציה אחרת. האם הם בבית לבד? האם יש להם מטפל/ מטפלת? את חייבת להמשיך בחיים שלך ולמצוא להם מטפלים או סידור אחר לפי הצורך ולפי המצב שלהם. אני מבינה שקשה לך מאד וכולנו מבינים אותך כי גם אצלנו יש מצבים כאלה של ייאוש אך מתגברים וממשיכים הלאה שולחת לך חיבוק ענק וכתבי לנו קצת יותר פרטים על ההורים שלך שבוע טוב, טובה

ronnyw

New member
הייתי שנים במצבך בדיוק...

אימא עם אלצהיימר, אבא שהתעוור, היה סוכרתי קשה והפך סיעודי ודימנטי. אין ספק שזה קשה קשה קשה, אבל עושים מה שאפשר ושורדים... לא ציינת (כפי שליאורלילי כתבה) פרטים שיוכלו לעזור לנו קצת להתמקד: האם הם חיים ביחד (כתבת שאינכן יודעות למי לבוא קודם, כאילו הם גרים בנפרד), איך הם מתפקדים כרגע, האם יש עזרה וכמה וכו'. אנא, נסי להיות יותר ספציפית ובעלי הנסיון ינסו ליעץ... (לצערנו יש לנו בפורום בעלי נסיון בכל סוג וקומבינציה של המחלה...)

zs1957

New member
סימה ברוכה הבאה לפורום

אל יאוש אפשר לצאת מזה עם יודעים איך לנהוג נכון. דרורה שכינויה בפורום רוני תוכל לסייע לך כי היא עברה זאת עם שני הוריה. האב נפטר והאם עדיין חיה. האם יש בבית עובדת זרה המטפלת בהורייך? האם הוריך נמצאים בבית אבות? אנא כתבי יותר פרטים כדי שנוכל לסייע לך. זהבה

למעלה