שלום

פנינה1935

New member
שלום

המצב אצלנו מתחיל להיות לחוץ מאד כל פעולה שאני עושה הוא מבקש אסבר וכשאני מטלפנת כדי לברר משהו וכו הוא שואל 1000 שאלות ואני מאבדת את הסבלנות כי כמובן אחרי 2 דקות וחצי הוא נזכר בצלצול שהיה ואז הוא שוב שואלן מי זה היה מה רצה ולמה התקשר ושאני אחרי כמה פעמים שנתתי תשובהועונה בסבלנות הוא שוב שואל ואז אני באמת מתחילה לאבד את הסבלנות ולא יודעת איך לצאת מזה {משתדלת להסיט את הנושא }אבל לא תמיד זה מצליח ואז הוא נעלב ומבקש לקחת את הפיקוד לידיו ו גם כועס ואומר שכנראה יש לי סיבה מספיק טובה לא לשתף אותו {ומה אני יכולה לענות לו על משפט כזה הרי הייתי מאד שמחה לשתף אותו ולהעביר אליו את כל הבעיות שצצות אצלנו{כי עד לפני המחלה הוא ואני היינו שותפים לכל} ולך תסביר לו שעכשיו זה בלתי אפשרי אני ממש עובדת עצות כי הוא בס"ה רוצה להיות שותף ולעקל עלי אבל מה לעשות זה בלתי אפשריאני משתדלת ואני מקוה שאלמד עם הזמן להיות יותר סבלנית אליו דבר שני. לאחרונה הוא מוצא בגוף כל מיני פצעים{כביכול} ומתלונן שכואב לו.מצאתי שיטה ואני על כל פצע שמה וזלין ןפלסטר ואז הכל בא על מקומו בשלום{ לזמן מה} אני מספרת לכם את זה למרות שאני יודעת שאלה דברים קלים לעומת מה שאתם עוברים אבל לגבי המקרה שלי הוא 100% שלי ובאמת קשה לי נקוה לטוב שיהיה לכם לילה טוב פנינה

zs1957

New member
פנינה יקירה

צר לי לשמוע על מעבר לשלב נוסף במחלת בעלך. החלק של השאלות האין סופיות החזרה פעמים רבות על אותו דבר, החשדנות חוסר האימון מחרפנים את מוחו של כל מטפל. זה חלק מהמחלה. תתנחמי שאתם עדיין בתחילת הדרך. הזיכרון לטווח קצר נפגע אולם הוא עדיין מתקשר ומבין שמשהו בזיכרון לא בסדר. לכן יש לו רגשות של כעס ועלבון. תרגיעי אותו כמו שמרגעים ילד בגן ותמשיכי הלאה. לא להתווכח הוא במילא ישכח. תמיד תזרמי אתו גם אם זה מעצבן אותך. שולחת לך חיבוק גדול. זהבה

../images/Emo24.gifפנינה'לה את מתנהגת איתו יפה מאוד

תמשיכי ללכת לפי הראש שלו,תנשמי עמוק ,תחשבי חיובי ותמשיכי הלאה ,אין מה לעשות זה לא הוא זה המחלה המשגעת את כולם אגב תזהרי חלילה לא להשתגע
קבלי חיבוק ענק של עידוד ואהבה
בשורות טובות

פנינה יקירתי,

הזכרת לי נשכחות, ולא לפני הרבה זמן, כמה חודשים, אין מה לעשות כמו שכתבה אריאלה, זאת מחלה! בנינו, תתפללתי שהשלב הזה ישאר עוד קצת, ולא תהיי נפילה נוספת, נשימה עמוקה, מדי פעם לא לשמוע, אם לא תמיד תגיבי הוא ישכח מה שאל וימשיך הלאה, אצלי היית תקופה, שהייה מעיר אותי בשעה 2 לפנות בוקר ושואל את כל השאלות שרק אפשר בעולם, בהתחלה עוד הייתי עונה לו ברצינות, אבל אחרי כמה פעמים הבנתי שהתשובות לא כ"כ חשובות כי כשאני עונה הוא כבר במקום אחר עם הראש, אז לא התאמצתי הייתי עונה לו מחר בבוקר אסדר , הכל מחר בבוקר, לא תמיד זה עזר אבל עד כמה שאפשר תחזיקי מעמד, ותתנחמי שאת לצידו ועוזרת לו, אחרי כ"כ הרבה שנות נשואין. מאחלת לך כל טוב, והרבה הרבה כוחות נפש,
ענק ממני, ניצה.

../images/Emo24.gifפנינה יקרה

אל תהיי קשה עם עצמך, אנו רק בני אדם וסבלנותנו מוגבלת. אני זוכרת את התקופה הזו בה היו שאלות, היום כבר אין כמעט, נכון שזה מעצבן לחזור 20 פעם על אותו דבר אך זה המצב ומסל שהוא עוד מסוגל להתעניין ולדבר. יקרה, אל תרגישי רע שאת מאבדת סבלנות, גם לך מותר, תנשמי עמוק, אל תעני מיד ואחר כך תנסי לענות בצורה כזו שלא ישאל יותר מדי או שתעני לו בקיצור מאחלת לך שיימשך זמן רב השלב הזה ולא יהיה יותר גרוע, חיבוקים, טוב

למעלה