שלום :)

enjye

New member
שלום :)

אני דניאל, נעים להכיר. בזמן האחרון התחלתי להתעניין בכל הנושא של חלומות ובפרט בחלומות צלולים, אז אפשר להגיד שאני חדשה בפורום.. הייתי רוצה לשתף אתכם בבעיה שאני חושבת שעלולה להקשות על התהליך שידרש עבורי כדי להגיע לחלום צלול ומודע. החלומות שלי אף פעם לא היו מוחשיים במיוחד. אולי רק כאשר בחלום אני באינטרקציה פיזית עם אדם נוסף אני יכולה להרגיש, אבל לא יותר מזה. רוב החלומות שלי נראים כמו סרט קולנוע, גם אם אני חלק מהשחקנים. אפשר להגדיר את החלומות שלי יותר כמו "זיכרון-של-משהו-שעשית-אתמול", אתה לא בדיוק שם ואתה גם לא בדיוק לא שם. אני מכירה הרבה חברים שלי שאצלהם החלום הוא פשוט להיות במקום כלשהו עם כל מה שמתלווה אליו. הריח, הטעם, המגע, הראות. אצלי הכל נורא מטושטש. יש איזשהי דרך בה אני יכולה להיות יותר "נוכחת" בחלומות שלי? תודה מראש

makron2

New member
שלום וברוכה הבאה...

יש איזשהי דרך בה אני יכולה להיות יותר "נוכחת" בחלומות שלי? - ברוב החלומות הרגילים אנחנו על "טייס אוטומטי" - כדיי לשפר את איכות החלום והזכרון שלו יש לעבוד על יומן חלומות - מספיק לרשום חלום אחד כל יום ולסמן בו סימנים דמויי חלום. כדיי להיות עם מודעות יותר גבוהה - (נוכחת)וידיעה שמדובר בחלום בזמן שאת חולמת יש ללהתאמן לפי הוראות שנמצאות באתר הבא: http://planet.nana.co.il/lucidity/ בהצלחה.

silverhawk

New member
אהלן דניאל

ברוכה הבאה לפורום!
אני מאמין שבעיית המוחשיות הזו תפתר מעצמה, ככל שתרבי להתעסק בעולם החלומות הצלולים. ראשית, כמו שמקרון ציין, יומן חלומות יוכל לסייע בכך - סביר להניח שכאשר תזכרי את חלומותייך בצורה יותר ברורה ומפורטת, תראי שמה שיצר את תחושת הריחוק הזו הוא בד"כ איכות הזכרון ולא החלום עצמו. בנוסף, השיטות להגברת הצלילות ובדיקות המציאות יסייעו לשפר את התחושה והחוויה במהלך החלום הצלול לתחושה מציאותית לחלוטין ואף מעבר. נשמח לשמוע על התקדמותך. :)

enjye

New member
תודה לשניכם! :)

אני בהחלט אנסה לכתוב ביומן חלומות ונראה איך זה מתקדם

למעלה