שלום אני קצת חדשה כאן ואף פעם לא אמרתי את זה כאן רשמית אז הנה עכשיו אמרתי. איזה פרק עצוב!!!!!!!!!
M MY NAME IS HILA New member 10/7/02 #1 שלום אני קצת חדשה כאן ואף פעם לא אמרתי את זה כאן רשמית אז הנה עכשיו אמרתי. איזה פרק עצוב!!!!!!!!!
מ מיכל ק New member 10/7/02 #2 שלום הילה ברוכה הבאה../images/Emo24.gif באמת היה עצוב הפרק של היום אבל פרק ממש יפה
M MY NAME IS HILA New member 10/7/02 #3 ............. טוב עצוב וגם יפה . אבל מאוד עצוב , צריך לשנות את התסריט כך שמארק לא ימות!!! איך E.R תיראה בלעדיו??????
............. טוב עצוב וגם יפה . אבל מאוד עצוב , צריך לשנות את התסריט כך שמארק לא ימות!!! איך E.R תיראה בלעדיו??????
מ מיכל ק New member 10/7/02 #4 זה באמת יהיה קשה אני מאוד אנהת את הדמות של ד"ר גרין, תמיד אהבתי לפחות נשארים לנו קארטר ואבי אבל זה פשוט לא יהיה אותו דבר בלי גרין
זה באמת יהיה קשה אני מאוד אנהת את הדמות של ד"ר גרין, תמיד אהבתי לפחות נשארים לנו קארטר ואבי אבל זה פשוט לא יהיה אותו דבר בלי גרין
פ פינקילושה New member 10/7/02 #6 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif
ש שירה דיווידסון New member 10/7/02 #7 וואו כמה חדשים! איזה כיף. ברוכים הבאים, אני מתה על קרטר ומארק, ונורא עצוב לי כל מה שקורה איתו... ברוכים הבאים לפורומנו
וואו כמה חדשים! איזה כיף. ברוכים הבאים, אני מתה על קרטר ומארק, ונורא עצוב לי כל מה שקורה איתו... ברוכים הבאים לפורומנו