שלום

leahovel

New member
שלום

יש מישהו ששמע או שמכיר את מאסטר אושרי? והאם תוכלו לספר לי עליו? תודה

bridges

New member
אני ממליץ להזהר...

מצורף לינק לדיון שהיה כאן אודות מאסטר אושרי. שימי לב שהמילה מאסטר יכולה להביע לפחות אחד משני הדברים הבאים: * רמה מאוד גבוהה של ידע בתחום מסויים. לדוגמא: מאסטר רייקי. אבל אז כותבים בפירוש מה התחום. * משהו שקשור לשליטה (מינית או לא מינית), כלומר יחסי שולט ונשלט. רונן

leahovel

New member
בוקר טוב רונן

קראתי אתמול את הדיון בפורום, כשחיפשתי עליו מידע, דרך אגב גם אני התעניינתי אצל מאסטר אושרי בקשר לעבודה לפני כמה חודשים טובים, בסוף לא זוכרת מה היה בדיוק אבל או שהציעו לי עבודה אחרת או שלא כל-כך רציתי, אולי זאת באמת תחושת בטן שהייתה לי והיא מנעה ממני להסכים לעבוד. אני אמורה להיפגש איתו מחר בערב בקשר לאימון וגם אולי בקשר לעבודה, ואני מתלבטת עכשיו, לא יודעת מה לעשות, האם ללכת או לא? מה אתה מציע לי לעשות? נ.ב. הוא שלח לי את הקובץ הזה וגם סיפר שאז, כשהתעניינתי בנוגע לעבודה, הוא קיבל בערך 200 קורות חיים והיו הרבה שהיו מוכנים לעבוד אצלו בחינם, בהתדבות, אתה קולט?

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
זה בכלל לא דיון על אימון אישי

זה דיון על כתות וגורואים. אני לא מכירה את האיש. כל מה שאני אומרת הוא מקריאת המסמך ששלחת. ציצוט מהמסמך: "לכן עלינו להאמין במאסטר, ללכת אחריו, כשהמסטר מוביל הוא יוביל אותנו בבטחה למטרתינו" "6. אדם שמבין שהמאסטר גם מעניש על עבירה ולא רואה בכך דבר שלילי, אלא, הבנה ונתינה, רצון להשתפר ולהוכיח למאסטר שהעונש רק יקדם אותו." זה לא אימון, זה גורו. אם את מחפשת כת, אולי זה הגורו שלך. אימון הוא תהליך שבו המאמן אינו "מאסטר" יודע כל. הוא מומחה בתחומו - תחום החיפוש אחת התשובות עם המתאמן. המאמן אינו מוביל את המתאמן, הוא שותף לדרך. המאמן מחזק את הכוחות שלך, את הידיעות שלך, את התובנות שלך. הוא לא מאדיר את עצמו בדרך. מאמן לא מעניש. לעולם. זה לא חלק מתהליך שבונה אדם עצמאי ובעל מסוגלות.

leahovel

New member
היי

אני מצדיקה אותך לחלוטין. אני עשיתי אימון אישי דרך אתר הסוד וראיתי איך האימון נבנה, כל שבוע נוספות עוד ועוד מטלות שיש לבצע אותן, כדי שהאימון יהיה אפקטיבי ושיצליח, המטלות האלה בסופו של דבר גורמות למתאמן להכיר ביכולתו, להיפתח לעולם ולהיות מודע יותר לעצמו ואין פה ענישה או כל סוג של כפייה או משהו בסגנון, ממש ממש לא! מי שהולך ועושה אימון אישי, עסקי וכו' בבא במטרה לשפר משהו בחיים שלו, להעלות על דרך חדשה וליצור משהו חדש בחייו. ככה לפחות אני התרשמתי. עשיתי גם אימון ליצירת זוגיות. ואיך את עובדת?

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
אימון

אימון אכן מכיל את המרכיבים שאת מציינת, אך איננו מורכב רק ממטלות. חשובה גם השיחה אשר מאפשרת תובנות חדשות ושינוי תפיסות מקובעות. אם עשית מטלה והצלחת בה, צריך להבין גם אילו יכולות חדשות גילית בעצמך ומה זה אומר עלייך. יש עוד מידע על אימון אישי גם בחומרים הנלווים בפורום (מאמרים, שאלות נפוצות וכו' שאפשר להגיע אליהם מהקישורים בצד שמאל).

Yin

New member
שימי לב!

ציטוט מדף הבית של אושרי: --- האתר שלי כולל מאמרים ועבודת יצירה. האתר שלי בא לסייע למתחילים בתחום, או לאנשים שמתעניינים בתחום החינוך, שליטה מנטאלית והשפלות בעולם ה- BDSM. עיקר תחום העניין שלי ונסיוני מתמקד בחינוך ועוסק בכך גם בחיי. אשמח לקבל חוות דעת ולענות על כל שאלה. שלכם, מאסטר אושרי --- אם בא לך על סאדו-מאזו וקשירות, אז זה בהחלט המקום.

למעלה