שלום

puma black

New member
שלום

ברפרוף על הנושאים שהועלו כאן, אני חוששת שאולי הגעתי למקום הלא נכון. השאלות שראיתי כאן הן בעלות אופי די עדין ויש לי שאלה מאוד... אלטרנטיבי. אם זה לא הפורום המתאים, אנא הפנו אותי לאחר. שאלתי היא: האם יש כזה דבר "השפרצה נשית" ואם כן איך מגיעים לזה? תודה מראש.

sharpantie

New member
יש דבר כזה

אבל זה מאוד נדיר. או שזה ישנו או שלא, אין שום פטנט שאפשר ללמוד ויגרום להשפרצה. ובנוסף אין קשר בין השפרצה לבין הנאה מסקס או אורגזמה חזקה יותר. אם ראית את זה בסרטים אז שם זה מוגזם ברוב המקרים וממש לא נראה אמיתי. חבל להוציא אנרגיות כדי להשיג השפרצה, אין בזה שום דבר מיוחד. תמשיכי להנות ממה שיש.

לא כל כך נדיר

וחבל ליאש מישהו רק כי את לא יודעת איך להשיג את זה! השפרצה נשית מרחשת אחרי גמירה פנימית, כלומר לא זאת שמגיעה מהדגדגן אלא זו שמגיעה מגירוי של נקודת הG מי שמנוסה בגמירה פנימית לרב גם תשפריץ וזה מאוד תלוי בסוג הגירוי והאם היא חווה סקס שהיא אוהבת או "עושה טובה לחבר" ואז ברור שהיא לא תשפריץ. אני מודה שאני משפריצה רק עם מאהב מסויים ולא עם אחר...כך שלדעתי יש קשר וזה תלוי בסוג היחסים וכמה פתיחות וכו וכו.. זה נכון שגם עם המאהב השני אני מאוד נהנת ולא מפריע לי שאין השפרצה איתו. השני פשוט מת על זה ולכן גורם לזה לקרות. שווה לשאול אותו איך...

tapoozz

New member
"השפרצה" מגמירה פנימית?.. שטות גמורה

באמת, רק מדברת! שכבתי עם נשים משפריצות וכאלו שלא. אין ההשפרצה שייכת ל"סוג הגמירה" כטענת "רק מדברת"... זה טבעה של האשה, שיש לה את התכונה הזאת (שבאמת מתרחשת בעקבות האורגזמה!)... לאחרות (הרוב הגדול) אין את זה.

glit27

New member
תגובה

חמודה חייבת לתקן אותך... לאחרונה בפעם הראשונה בחיי חויתי השפרצה ! עליי לתקן אותך שזה לא קרה אחרי גמירה הגמירה הפנימית דווקא באה אחריי. לדעתי זה מגיעה מהנאה ברמות על ולא יותר מזה.

גם על זה דיברנו....

יקירה אין נושא שהוא מתאים או עדין או רגיש מדי לפורום הזה כל עוד הוא קשור במיניות נשית. יש נושאים רגשיים ויש נושאים פיזיים אבל הכל לגיטימי. ולשאלתך, יש השפרצה נשית, קורה בערך באחת מאלף נשים. יש כאלה שאוהבות את זה ויש גם שלא, הכרתי אמירות לכאן ולכאן. לא תמיד אפשר להגיע לזה ואני גם לא בטוחה למה זה צריך להיות היעד. יכול להיות סקס מעולה גם בלי זה. וגם אורגזמות מצוינות.

puma black

New member
כן

אמרו לי שזה לא מרגיש טוב יותר מאורגזמה רגילה... בכל זאת הייתי רוצה להתנסות בזה. יש טכניקה? איך, בתגובה לתשובה מעלייך, אפשר לגמור מבפנים? ואם אין קשר ללגמור מבפנים ולהשפרצה, אז עדיין, יותר מעניין אותי לדעת בעצם איך לגמור מבפנים... תודה מראש.

לא חושבת שזה טכניקה

אבל כן דורש נסיון ובעיקר פרטנר עם נסיון... גמירה פנימית לרב הנשים תופיע אחרי זו החיצונית. כך שאחרי גמירה דגדגנית, אם הפרטנר שלך ימשיך את פעולות הגירוי עוד לפני שנרגעת מהאורגזמה...אז היא תמשיך ותעבור לשלב הבא...שזה גמירה פנימית וזו לפעמים מלווה בהשפרצה, לא תמיד. נשמע קצת מסובך אבל שווה..

"רק מדברת", אבל ממציאה טכניקות "להשפרצה"

את כותבת שלאחק גמירה דגדגנית, אם ממשיכים את "הגירוי" אז.... ובכן, לאחר גמירה באמצעות הדגדגן, האשה לא נהנית מהמשך הגירוי כי המקום האינטימי הזה כבר בא על סיפוקו. המגע הנוסף הזה באיבר המין הנשי, הוא בלתי נעים במקרה הטוב. לרוב הוא גורם לדחייה. מסתבר כי ההמצאות של "טכניקת ההשפרצה" של הגברת הזאת נטולות כל קשר עם המציאות!

לטבע דרכים משלו

והוא לא יקל עליך במקרה הזה. את צודקת שלאחר גמירה דגדגנית קשה מאוד לחוש מגע במקום ובטח אם המגע עדין...אבל אם בן הזוג ממשיך גירוי פנימי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אולי עוד כמה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז האישה תחווה אורגזמה פנימית. הגירוי המדובר הוא בפנים, בעברית פשוטה זה נקרא 'פינגר פאקינג' או יש שאפילו נהנות מפיסטינג טוב...ואז יש שמשפריצות ויש שלו. רוצה לריב איתי? דברי יפה.

Dark Muse

New member
../images/Emo127.gif צודקת...

לרוב זה קורה מפעולות קצת יותר אגרסיביות ולא עדינות, פיסטינג זאת דרך אחת קיצונית, אבל אפשר באוננות פשוטה בטכניקה נכונה. צריך גם להכין את גוף האישה לכך, כלומר להביא אותה לסף גירוי מאוד גבוה. אם זה שאישה מתגרה מינית בעצמה ואז מנסה להגיע לשרשרת אורגזמות ואם זה עם בחור (או בחורה) שיכול לעשות את זה בצורה יותר של משחק מקדים. בכל מקרה זה לא קורה לכל אחת, אבל אני מאמין שכל אחת יכולה לנסות להגיע לרמת גירוי כזאת חזקה שזה יכול לקרות (רוב הנשים לא חוות את זה). לא מופנה אלייך, רק מדברת 1, אלא לכלל הקוראות. פשוט הסכמתי עם דבריך וחשבתי שחשוב להרחיב אותם מעט.

תמבר

New member
פעם קניתי ספר בארהב

עם "טכניקה" של איך לגמור מנקודת הג'י, יישמתי וזה גרם לי לגמור עם השפרצה. אני משפריצה באופן קבוע, לפעמים זה נחמד וגורם לאורגזמות עמוקות יותר, לפעמים זה סתם מעצבן שצריך להחליף סדין. רק רציתי להגיד שאני כמעט לא גומרת מחדירה (לעיתים רחוקות), ניסיתי הרבה שנים ובסוף פשוט קיבלתי את עצמי ככה, ואני מציינת את זה כדי להסביר לך שאם זה לא הולך לך הטכניקה הזאת, אל תקחי את קשה ואל תהפכי את זה למירוץ. זה סתם אמור להיות עוד התנסות שאמורה לגוון לך את חיי המין ולא יותר מזה. אני בעד שכל אישה תנסה לגרות את נק' הג'י ולא להסתפק בדגדגן בלבד, זה מאוד מענג. אז ככה: את צריכה ללמוד לגרות את נקודת הג'י שלך, וכדי לעשות את זה יש להשתמש באצבע של בן הזוג או דילדו (את יכולה גם לנסות לבד עם האצבע שלך אבל זה קצת קשה - לפחות לי). אפשר גם בתנוחות מסוימות (למשל דוגי). בשלב המשחק המקדים פשוט לאסור על נגיעה בדגדגן לגירוי ורק לעסות את נקודת הג'י במשך חצי שעה. בהתחלה לא תרגישי כלום אבל עם הזמן אני מניחה שתפתחי רגישות ותתחילי להרגיש גירוי מיני מזה ותחושה שאת עומדת לגמור. יש נשים שגומרות רק ככה ויש שלא. הרעיון הוא שעם הזמן הרגישות של נקודת הג'י תעלה ובשילוב עם גירוי דגדגן, יכול להיות שתשפריצי. בקיצור, בזמן שאת מרגישה גירוי מיני מעיסוי נקודת הג'י (לאחר כמה אימונים כאלה), שלבי גם אצבע על הדגדגן (גירוי כפול בשני המקומות בו זמנית) - זה מה שמביא אותי להשפריץ. בשלב מתקדם אפשר לעשות את זה בתנוחת דוגי או תנוחה אחרת שגם מגרה את הג'י וגם יש לך גישה לדגדגן. בהצלחה! לגבי איך לגרות את נק' הג'י - בלינק המצורף.

למעלה