פעם קניתי ספר בארהב
עם "טכניקה" של איך לגמור מנקודת הג'י, יישמתי וזה גרם לי לגמור עם השפרצה. אני משפריצה באופן קבוע, לפעמים זה נחמד וגורם לאורגזמות עמוקות יותר, לפעמים זה סתם מעצבן שצריך להחליף סדין. רק רציתי להגיד שאני כמעט לא גומרת מחדירה (לעיתים רחוקות), ניסיתי הרבה שנים ובסוף פשוט קיבלתי את עצמי ככה, ואני מציינת את זה כדי להסביר לך שאם זה לא הולך לך הטכניקה הזאת, אל תקחי את קשה ואל תהפכי את זה למירוץ. זה סתם אמור להיות עוד התנסות שאמורה לגוון לך את חיי המין ולא יותר מזה. אני בעד שכל אישה תנסה לגרות את נק' הג'י ולא להסתפק בדגדגן בלבד, זה מאוד מענג. אז ככה: את צריכה ללמוד לגרות את נקודת הג'י שלך, וכדי לעשות את זה יש להשתמש באצבע של בן הזוג או דילדו (את יכולה גם לנסות לבד עם האצבע שלך אבל זה קצת קשה - לפחות לי). אפשר גם בתנוחות מסוימות (למשל דוגי). בשלב המשחק המקדים פשוט לאסור על נגיעה בדגדגן לגירוי ורק לעסות את נקודת הג'י במשך חצי שעה. בהתחלה לא תרגישי כלום אבל עם הזמן אני מניחה שתפתחי רגישות ותתחילי להרגיש גירוי מיני מזה ותחושה שאת עומדת לגמור. יש נשים שגומרות רק ככה ויש שלא. הרעיון הוא שעם הזמן הרגישות של נקודת הג'י תעלה ובשילוב עם גירוי דגדגן, יכול להיות שתשפריצי. בקיצור, בזמן שאת מרגישה גירוי מיני מעיסוי נקודת הג'י (לאחר כמה אימונים כאלה), שלבי גם אצבע על הדגדגן (גירוי כפול בשני המקומות בו זמנית) - זה מה שמביא אותי להשפריץ. בשלב מתקדם אפשר לעשות את זה בתנוחת דוגי או תנוחה אחרת שגם מגרה את הג'י וגם יש לך גישה לדגדגן. בהצלחה! לגבי איך לגרות את נק' הג'י - בלינק המצורף.