שלום.....

david g

New member
שלום.....

היי! רק עכשיו גיליתי את הפורום שלכם והוא נראה לי דווקא די נחמד...... אני משחק כדורסל המון ושנה הבאה אני הולך ממש לקרוע את התחת.... יהיו לי לפחות חמש אימונים בשבוע..... אבל הבעיה היא שהקבוצה שאני מתמאן אצלה היא מחוץ לעיר שלי אז אני אצטרך לנסוע כל יום באוטובוס.... עכשיו אחרי שהצגתי את עצמי יש לי שאלה... אם זה פורום כדורסל אז למה כל מה שמדברים פה זה על NBA??? NBA משעמם אותי נורא... לא יודע למה אבל זה פשוט ככה... אז..... אנשים תעלו נושאים חוץ מNBA..... יש לי כמה שאלות להכרות: בני כמה המשתתפים בפורום? יש פה אנשים שמשחקים בקבוצה ואם כן אז איפה ובאיזה ליגה? למי פה יש איי סי קיו? וסתם תציגו את עצמכם כדי שנכיר פה אחד את השני........ דוד

david g

New member
אני אתחיל.....

אז שמי דוד ואני משחק כדורסל בקבוצה ( לא יודע עדיין איזה אבל אני יודע שזה יהייה נערים לאומית ) אני בן 15 וחצי איי סי קיו: 15063025 והייתי לא מזמן במחנה בוינגייט מי היה שם גם? ( אם בכלל.... ) אז יאללה ביי בינתיים......... דוד

סלים וארזה

New member
מנהל
שלום וברוך הבא. מענה למספר נקודות: כל נושא הכדורסל מטופל כאן בפורום. אם תדפדף קצת תראה שמדברים על מכבי ת"א, הפועל ת"א, הליגה הישראלית, הליגה האדריאטית, גביעי אירופה, טריידים ו-NBA. הרבה NBA. למה NBA? א. בארץ עוד לא סגור שום דבר (הסגלים של הקבוצות, מבנה הליגה נסגר רק השבוע) ב. רוב הקבוצות בארץ ישחקו רק כדי לא לרדת ליגה בסיומה ג. באירופה ובארץ אנחנו בעונת המלפפונים כלומר, אין ספורט בכלל (גם אין אליפות אירופה לנבחרות) ד. ה-NBA זו הליגה הטובה בעולם וכמעט לכל משתתף בפורום יש מה להגיד על הליגה הזו ה. לא מזמן היה הדראפט של ה-NBA וקבוצות בונות את עצמן לקראת העונה החדשה והכל פתוח (שלא כמו אצלנו שרק השבוע הוחלט לגבי ראשל"צ) ו. קשה להתלהב מליגה בה האלופה ידועה מראש לפני תחילת העונה. ב-NBA הלייקרס נאלצו לירוק דם מול סקרמנטו (שלשה של הורי) עד שזכו להגיע לתואר. נראה לך שמכבי התאמצה בכלל העונה? ז. לרוב המשתתפים בפורום יש ידע רב ב-NBA וכיף להחליף דיעות ורשמים על כך. עולה על כולם עידו17 שמפרסם ניתוחים של קבוצות NBA לקראת העונה הבאה עלינו לטובה. ניתוחים שכמובן מצדיקים התייחסות. ח. אתה יכול להעלות כל נושא בתחום הכדורסל כאן בפורום, ותאמין לי שזה אחד הפורומים הכי איכותיים בנושא הכדורסל בארץ. אין פה (ואני מקווה שלא יהיו) ילדים זבי חוטם שכותבים "יאללה ליעד סואץ, הכדורסלנית הסקסית בארץ" ושאר הודעות חסרות כל ערך (שלא יישמע חס וחלילה שאני מזלזל בליעד סואץ. פשוט ראיתי הודעות כאלה בפורומים אחרים). ט. לגבי חלק מהמשתתפים ראה בקישור

david g

New member
ובכל זאת........

אם שאר הקבוצות יתאמצו קצת מכבילא תיקח כל שנה אליפות.... בואו ננסה שניה לחשוב למה מכבי לוקחת כל שנה אליפות, OK? למכבי יש את התקציב הכי גדול בליגה... אבל למה? לא תמיד מכבי הייתה כזאת טובה.... מכבי פשוט פעם לקחו סיכון והחתימו שחקנים מאוד טובים שהם טיפה מעבר לתקציב שלה... אז מכבי ניצחה וניצחה וניצחה עוד קצת ( וזה כמובן הכניס כסף לקופה ) עד שהם הגיעו לסכום ההשקעה ואז הם המשיכו להשקיע ושנה אחרי זה הם השקיעו עוד קצת כסף..... וככה הם ניצחו עוד כל שנה ומאז הם שולטים בליגה... שאר הקבוצות צריכות לקחת סיכון ולעשות את זה גם.... ואז תהייה תחרות בליגה שלנו וחוצמזה... מה לעשות שלמכבי יש את בנאדם הכי פיקח בליגה ובעל יכולת ניהול אדירה... זאת אשמת מכבי? לא! הבנאדם היחידי שאתם יכולים להאשים הוא רק את שימעון מזרחי על זה שהוא יותר מידי פיקח... ועוד משהו קטן... לא כל הפורום מופיע בקישור שנתת לי אז תרשמו כאן....... טוב? דוד

rb21

New member
שלום david

אני רם ואני משחק בהפועל שפיים המספר איי סיי קיו של הוא 112520551

למעלה