שלום

RACHELLI5

New member
שלום

יש לי שאלה- בני בן חצי שנה כמעט ואני חזרתי לעבודה לפני כשבועיים. אני מאד מתוסכלת שהוא "גודל" אצל מישהי אחרת ולא איתי. איך אפשר למצוא עבודה מהבית בשכר נורמלי או לפחות חצי משרה??ממש עצוב לי.

שלום רחלי ../images/Emo39.gif

את מתארת מצב שאני חושבת שכל אחת מאיתנו נתקלה בו בשלב זה או אחר בחייה. חוזרים לעבודה ומשאירים את הגוזל בידיים של מישהו אחר ואז מתחילות המחשבות למה הוא בעצם צריך לגדול אצל אחרים ולמה שלא אני אגדל אותו, כי בדיוק בשביל זה הבאתי אותו לעולם... אבל, צריך לזכור שבמציאות שלנו, עם המצב הכלכלי הקיים, לא פשוט להיות עצמאיים וצריך לחשוב טוב-טוב איך אפשר להכניס הביתה כמה שיותר כסף, כדי לממן את ההוצאות הענקיות המתלוות לטיפול ולגידול של ילד. תני לזה זמן ותראי שממש בקרוב את תרגישי הרבה יותר טוב. הילדון יהיה מרוצה במסגרת שבחרת לו. את תתרמי בעבודה ותרגישי שאת תורמת לכלכלת המשפחה וגם לעצמך (ערך עצמי גבוה הוא נכס שלא מעריכים אותו כמו שצריך) וסדר היום שלכם יסתדר כך שהכל יבוא על מקומו בשלום.

ngנוצה1

New member
מצטרפת לדבריה של עופרה , זוהי המציאות הכלכלית

את תמצאי דרכים "לפצות" את עצמכן על המן האבוד , ותתרגלי לשיגרה החדשה, זה בסדר , זה נורמלי ורובנו הרגשנו כך , בטח עם הילד הרשאון וגם עם השני והשלישי , אז תני לזמן לעשות את שלו , ותיהני מהילד בשעות שאת בבית , ויש גם את הסופ"ש. חתימה טובה

למעלה