את לא תרצי לשמוע, אבל האם זה יעזור../images/Emo35.gif
אני אדבר איתך מנקודת מבט של מישהי שהיתה שם 3 שנים. היה לי חבר, הוא היה בן 28 כשהכרנו ואני היתי בת 17. בהתחלה הוא לא ידע מה הגיל שלי כי הכרנו מתוך קבוצה של הרבה חברים שנפגשים כל שישי באיזה מסעדה מסויימת... החודשיים הראשונים היו מאוד מוזרים לשנינו אבל משם והלאה הכל היה בסדר. בשלושת השנים שאלו הספקנו להיפרד שלוש פעמים ולחזור. הספקנו לאהוב, לשנוא, לקנא, לרחף... הספקנו המון מה שלא הספקנו זה לעצור לרגע ולהיות מציאותיים. כשנפרדנו היתי בדיוק בת 20, הוא היה חודשיים לפני ה31 שלו. לא הספקנו שלוש שנים לראות את האמת. שמעבר למה שקורה בתוך הבית, אין בינינו כלום. שלוש שנים לא ישבנו ביחד עם החברות שלי, כי הן בנות 20-25, שלוש שנים לא ישבנו עם החברים שלו, כי כולם בני 30+ עם ילדים, בית, אישה... שלוש שנים בהם בהו בנו כשהיה אוסף אותי כחילת במדים ומנשק אותי לעיניי כל התוהים הינו יכולים להתחתן, להקים משפחה, לחיות באושר ובשקר כל חיינו. עוד 10 שנים מהיום איך היינו נראים? אני במיטבי, בת 31, הוא כבר מטפח קרחת כיאה לבן 42. אני בת 31 ורוצה לבלות, הוא בן 42 וכבר קצת עייף... לקח הרבה זמן עד שאימא קיבלה את כל התיק הזה, היא פגשה אותו אולי 3 פעמים כי אז כבר גרתי לבד להגיד שזה לא היה צפוי? כולם אמרו לי שזאת אשליה של עיוורון, האם זה עזר לי לראות את האמת??
בוודאי שהמשפחה שלך צודקת, יש ביניכם הרבה יותר ממה שהיה בינינו. את רואה את עצמך בת 25 אומרת לחברות שלך שהחבר שלך\בעלך בן 40??? עכשיו את לא מרגישה את זה אבל כמה שתהיו יותר ביחד ככה זה יבלוט יותר ומה יהיה כשאת תהי בת 30, בת 40, בת 50?? מ. ואני הינו 11 שנים הפרש, היה לנו המון במשותף, והיו לנו 3 שנים מדהימות. כמו כל זוג היו לנו עליות ומורדות, והוים, שנה אחרי הפרידה הסופית (שבלב עדיין נמשכת אצל שנינו) אני יכולה רק להגיד שזכיתי לחיות עם אדם משכמו ומעלה, אדם עוזר, תומך, מתחשב בזולת גם אם אותו אדם הוא זר, זכיתי ללמוד ממנו מה היא בגרות ומה היא אהבה בין האדם לראיו, למדתי ממנו לומר רק את האמת גם אם האמת היא "אני מעדיפה לא לספר" והכי חשוב, שלוש שנים מאוד קריטיות בחיי עברו לי בכזאת קלות בזכותו גם כשהינו פרודים ודיברנו רק בטלפון. אז היה לי טוב, אז היה לי לפעמים גם רע. כל אדם שנכנס לחייך ישנה אותך בדבר כזה או אחר, כל אדם שתכירי גם אם יאונה לך רע ילמד יעניך לך במתנה עוד כלי לארגז הכלים של החיים.