שלום:)

היי עדי:)

מכירה תמוזג בכללי מהחיים. יודעת שאני תלותית מהזוגיות בעבר שהייתי סתם תלותית. מה זה תלותית הוא היה כל עולמי והייתי רוצה שיהיה חלק חשוב בחיים ולא כל עולמי כזה. אין רווח מלהיות תלותי יודעת שזה לא טווב כאילו הבן זוג אמור להיות חשוב אבל לא כזה כל עולמך. השאלות שהבנתי עניתי להם.:) תודה

yaniv450

New member
תשאלי

את עצמך קודם למה את צריכה מישהו שיהיה כל עולמך? יש לך עולם מלא משל עצמך. תלמדי את העולם שלך, תכירי את העולם שלך ותוכחי לדעת שיש בו הכל. אחרי שתעשי זאת יגיע השלב שלך להתקדם וליצור שיתוף ע"י זוגיות שמטרתה תהיה גם העצמה של העולם הזה שלך. כך לא תצטרכי לפתח תלות באף גורם חיצוני.

yaniv450

New member
כמו

שכתבתי לך, הצורך או הרצון לבן זוג צריך לבוא אחרי שהכרת את העולם שלך, את עצמך. ישנו רצון להתעצמות שלך של עצמך דרך אותו שיתוף שנוצר בזוגיות. את לא צריכה לחפש אצל הבן זוג שלך את מה שיש כבר אצלך - זה מה שגורם לך לאותה התלותיות שאת מדברת עליה. את צריכה למצוא אצל בן זוגך את מה ששונה ממך, את מה שאין אצלך ובן זוגך יעשה אותו הדבר ומהמקום הזה יגיע השיתוף שיביא לצמיחה של שניכם ולצמיחה של הכלל.

yaniv450

New member
יתרה מזאת

החוסר שאת מרגישה נובע מעניין אישי אצלך שאת צריכה לעבוד עליו. אין גורם חיצוני שיכול למלא לך חוסר שיצרת לעצמך ובטח שלא בן זוג. את מוצאת בן זוג שממלא לך את אותו החוסר, אז זה גם לא ממש הולך כי זה לא מתפקידו לעשות זאת ושוב תמצאי עצמך לבד וחוזר חלילה. בן זוג צריך לבוא מרצון, מרצון לגדול ולהתפתח ולא מתוך צורך או הרגשת חוסר. רגשות של חוסר מזמנים אלינו רק את הדברים השליליים בחיינו לכן שם צריכה להיות העבודה שלך. למלא את החוסר הזה אבל מתוך עצמך וזה אומר לעבוד על הכרה עצמית והערכה עצמית.

yaniv450

New member
כמו שכתבתי,

את צריכה לעבוד על הכרה עצמית והערכה עצמית וזה דרך תירגול. אם את מרגישה את יכולה לפנות לבעל מיקצוע או יועץ שיכוון אותך איך לעשות את זה.

isaacm

New member
היי מיקי

את יודעת, היה לי סל של עצות למיקי 273 היחידה, אבל נראה לי שזה מתאים לה, אז נעזוב את הקטע של עצות, בסדר? אני מתכוון שלא אספר לך מה כדאי לך, לא אספר לך מה את צריכה לעשות, גם לא מה שחברה שלי עשתה במקרה דומה. אני מקווה שזה בסדר לך, בעצם במילא זה היה רלוונטי למקום, לזמן ולנפשות שפעלו אז, לא בהכרח לכאן. מה שאני באמת סקרן לדעת, ואשמח אם תבחרי לשתף אותנו קצת, זה להכיר אותך, קצת. מה את אוהבת? מה מעניין אותך? במה את טובה? ובאמת, את הרי יודעת שאני מתייחס לכל מה ששאלת, נכון? אשמח לקרא את שתבחרי לשתף איציק

אממ היי איציק:)

תשובה מיוחדת יש לך במקום ליעץ רוצה להכיר אותי יותר. אוהב : טלויזיה מוזיקה , מחשב מה מעניין אותי זה משאני אוהבת :) במה טובה?להקשיב, לסדר לעזור. ולמה לא תגיד משצריכה, ומה כדאי ומה חברה שלך עשתה?:)

isaacm

New member
../images/Emo161.gif../images/Emo164.gif../images/Emo67.gif

אוהבת:: טלביזיה, מוזיקה, מחשב טובה:: מקשיבה, מסדרת, עוזרת. מתעניינת . . . אפשר לכתוב מגילה שלמה על מה שאת צריכה, ואחר כך לגלות שכל זה בכלל לא רלוונטי אלייך, זכרי שאת באמת יחידה - זו מציאות, לא רק כינוי. על המגילה של מה כדאי לך והסיפור על מה שחברה שלי עשתה אוותר מאותה סיבה. טלביזיה, פה אני קצת תקוע, תהיי מוכנה קצת לעזור לי? אני הכי אוהב להסתכל בטלביזיה כשהיא כבוייה, אני אוהב לראות את עצמי. ואת? מדליקה לפעמים? ממשיכה לצפות? משלטטת? ספרי . . . מוזיקה - הייתי פעם בחוג למוזיקה. לזה התכוונת? בקיצור (אחרי שכל כך הארכתי
), ספרי קצת, שנכיר אותך. מה הדבר שאת הכי רוצה שנדע עלייך? ספרי, אנחנו רוצים לקרא. מה הדבר שאת הכי לא רוצה שנדע עלייך?
לא, אל תספרי - אבל שימי לב לדבר הזה - הוא מסתובב שם בהרבה מקומות. אולי עכשיו תלכי לישון
מחר תעני תשובות אחרות, נכון? לילה טוב איציק

חחח אתה מצחיק אותי:)

אתה מתעסק באימון אישי ? אממ טלויזיה לא טלבזיה :) וכן מדליקה אותה
מוזיקה התכוונתי ללשמוע:) הלכתי לישון עכשיו עניתי לפני העבודה.:)

isaacm

New member
צחוק זה צחוק

את לא פנית אלינו כדי לצחוק. ואני לא ניסיתי להצחיק. בכנות, צחוק הוא תבלין נפלא, אבל כמו כל תבלין - כמנה עיקרית? לא בשבילי. ואת, גם אוהבת צחוק כתבלין? טוב אז צחקנו. ובמעט יותר רצינות, גם את תעדיפי לא לשתף בפורום - חשוב לך לדעת את התשובות לשאלות הללו. מפורט ככל שתוכלי. בהצלחה איציק

למעלה