שלום

coaxcable

New member
שלום

יש לי מחשב לנובו 3000 N200 ואני חווה בעיות של כל תוכנות הלנובו כולל של עידכון מהאינטרנט. אינני יודע אם זה מוירוס או ממה. כמו כן, גירסת הויסטה הומ פרימיום שלי היא OEM מקורית ועם זאת, אינני מצליח לעדכן מהאינטרנט. אינני מצליח לערוך שחזור RESTORE ואפילו מסך האנימציה לפני הכניסה LOGIN עם הסיסמה לא עובד/לא עולה הנה דוגמה להודעה שאני מקבל אנא עיזרו לי...אני כרגע בעבודה ובקושי האינטרנט עובד

יאיר B

New member
תריץ את מספר השגיאה (שבסוגריים) בגוגל

תקבל כמה עצות לפתרון הבעיה. (אני גם בעבודה כרגע ולא יכול לבצע חיופושים ארוכים).

coaxcable

New member
איך ניתן להתקין ויסטה הום פרימיום

מהנניד עצמו. הבנתי שיש ספריית גיבוי נסתרת לא? חלונות ויסטה לא משהו על הלנובו הזה עם 4 מ"ב זיכרון ועכשיו התקלה. האם כדאי להתקין חלונות 7 במקום? תמה לי תקופת האחריות לדעתי?

יאיר B

New member
חלונות 7 נמצא בגרסת ביתא. כלומר עוד לא מוכנה

לשיווק כללי. עוד חודשיים בערך היא תצא. השאלה העיקרית היא לדרייברים עבור החומרה שלך ל-7. יש לך 4GB זיכרון וויסטה לא מספיק מהירה עבורך?! מוזר. התקנה מחדש של מערכת ההפעלה מתבצעת דרך מחיצה נסתרת של הנייד (בהנחה שלא מחקת אותה בטעות). מיד לאחר הפעלת הנייד (כשרואים את המסך של לנובו), ללחוץ על הלחצן שמעל המקלדת שיש עליו ציור של מפתח צינורות. הוא יכניס אותך לממשק השחזור ומשם תמשיך לפי ההוראות שלו. צריך סבלנות, זה יכול לקחת הרבה זמן. במקרה והמחיצה עובדת, תתעלם ממה שכתבתי למטה על הכנת דרייברים.

coaxcable

New member
יש לך אולי צילומי מסך?

כמו כן, לחצתי על F6 או שזה היה F8 ועלה תפריט איך ארצה להעלות את חלונות: עם רשת, בלי רשת, בצורה הטובה האחרונה וכיו"ב. עם זאת, הייתה אופציה ל RECOVER AND REPAIR או משהו כזה, אלא מה? שיש 3 דמויות/משתמשים שיכולים להכנס: ADMINISTRATOR שאין לי את הסיסמה שלו ולדעתי בחברה המתקינה/מספקת אולי יש, ידד GUEST ןיש את המשתמש שלי. לא ידעתי סיסמת ADMIN ולכן לא הצלחתי להתקין מחדש DRIVERS ואת כל המערכת. לגבי מחיקת הספריה הסמויה לדעתי לא נגעתי בה כי אני לא יודע איך מגיעים אליה בכלל האם התקנה מדיסק חיצוני של גירסת VISTA תהא טובה יותר? (זה מזכיר לי שבאחד האיתחולים באופן עצמאי ולאחר עליית חלונות נאמר לי בתרגום לעברית קלה "נעשה שינוי בגירסת החלונות שלך, אין אפשרות לעשות שימוש באפשרויות מרובות אל במצומצמות בלדל ואז שוב החל אתחול)

יאיר B

New member
אין לי צילומי מסך (בלנובו של החברה מחקתי את

המחיצה הזאת, אז גם לא יכול לשחזר ממנה). ממה שאני זוכר כשעשיתי את זה בפעם היחידה - כשהמחשב עולה ללחוץ על הכפתור שמעל המקלדת (בצד שמאל, ליד המקשים של הקול). הוא יכניס אותך לאפשרויות התיקון. אין שום קשר עם אדמיניסטרייטור או משתמשים אחרים. במסך הראשון צריכות להיות שני אפשרויות: שחזור המערכת או החזרה למצב יצאה ממפעל.

coaxcable

New member
אצלי זה משום מה ביקש סיסמאות משתמש

1.איך מגיעים לספריה הסמויה הזו בכלל? 2.איך ניתן לדעת מה גרם לוירוס/תקלה? 3.קראתי בקישור שהצגת לי באחת ההודעות ולרבים הייתה בעיה שהוירוס לא נמצא ע"י תוכנות אנטי וירוס.. 4.מה התוכנה הכי מומלצת -לניידים- כאנטי וירוס (אם כי תמיד טוב שיש 2-3 תוכנות מותקנות, לא?)

יאיר B

New member
איך מגיעים?

בעיקרון אתה לא אמור להגיע אליה (כדי שלא תפגע בה). אפשר עם תוכנות יעודיות כמו פרטישן מג'יק ושות'. אתה לא תוכל להפעיל את התוכנה על המחיצה הזאת עם פרטישן מג'יק. איך ניתן לדעת מה גרם לתקלה? כנראה שלא נדע אף פעם. אם זה וירוס - הוא נכנס דרך פרצה בתוכנה מסויימת שלא נסגרה או שאתה אישרת לו להיכנס (דרך התקנה של רכיב שהכיל גם את הוירוס). לפעמים תוכנות אנטי-וירוס לא מזהות וירוסים מסויימים. רוב התוכנות עובדות על עיקרון של חתימות ואם הן לא מכירות את הוירוס, הן לא יזהו אותו. זה גם תלוי מה הוירוס עושה בדיוק במחשב. במקרה כזה צריך למצוא את שם הוירוס (אם מישהו כתב ברשת על בעיה דומה וזיהה אותו) ואז להוריד ידנית (אפשר למצוא הוראות ברשת, דורש חפירה ברשת + במחשב עצמו, בעיקר ברג'יסטרי). מאוד לא מומלץ להחזיק יותר מתוכנת אנטי-וירוס אחת. שני סיבות לזה: 1. יכולות להיות התנגשויות בין שני התוכנות 2. שימוש במשאבי המחשב - שני תוכנות ידרשו יותר. אנטי וירוס לניידים יהיה בדיוק כמו לשולחניים. אין הבדל ביניהם. יודעי דבר מספרים על NOD32 כאנטי-וירוס מצויין (לא חינמי) לגבי הבעיה עם המחיצה - יש לי הרגשה שיש שם איזו בעיה. אם המחשב עוד תחת אחריות, תתקשר ללנובו ותשאל אותם אם יש שם משהו מיוחד (ואם הם מוכנים לעזור לך טלפונית). אם לא אולי כדאי שמישהו שקצת מבין בעניין יראה את המחשב.

coaxcable

New member
בערב אגיב יותר ואשתף על איך פתרתי את הבעיה

לכרגע ומה מצאתי אחרי מעל ל 26 התקנות היום ואתמול/ניסיונות וכיו"ב NOD32 הייתה מותקנת כאן TRIAL לניסיון עד שהוירוס/תקלה חזרה (עדין לא ידע אם זה באמת וירוס. היו שדיווח ברשת כאילו וזה וירוס, אבל -לדעתי- זו תקלה ולי בהשפעת וירוס שנוקה (או שלא) בכמה תוכנות לנובו שלי. כי רובן לא עלו כראוי. שאלה נוספת - איך אני מפעיל DRIVER של המצלמה המובנית של הלנובו או מאיפה מורידים ו"נקי, מוירוסים". כמו כן גם את הגדרות המיקרופון הפנימי של המחשב שנעלמו לי ??? ועוד משהו AVG FREE 8.5 מעולה כי מצא MALWARE ושטויות פשוטים לעומת NOD32 הוא רע?

coaxcable

New member
יכול להיות ש זה מוירוס?

קראתי בפורומים מחו"ל שלהרבה אנשים עם ניידים יש את אותה בעיה. חלק הציעו התקנת MS FRAME NET 2 או משהו כזה או התקנה מחדש של חלונות. האם תוכנת אנטי וירוס מחקה בטעות או פגמה בקובץ? אני לפני ישיבה במשרד עם סגן מנהל ולא הצלחתי להקליד כראוי ולעשות דברים בנייד. מזל שיש פנטיום 2 להקלדה אצל מישהי :(

יאיר B

New member
יש סבירות מסויימת שזה כתוצאה מתולעת

http://www.thinkdigit.com/forum/showthread.php?t=43776 נסה את מה שכתוב שם (ותריץ סריקות של אנטי-וירוס/אנטי-ספייוואר). התקנה מחדש של חלונות היא הפתרון הסופי למקרים כאלה - מוחק הכל ומתחיל מהתחלה. אם תחליט לעשות זאת, דאג מראש לגיבוי של כל הקבצים החשובים שלך (אופיס, סרטים, מוזיקה וכו', אל תגבה תוכנות, אותן תתקין מחדש). וודא שיש לך כל הדריברים של הנייד מראש.

למעלה