שלום

ספיר000

New member
שלום

שלום לכולם, אני רוצה לספר משהו שיושב לי הרבה זמן בלב... אני בחורה בת 22 ואחרי השרות הצבאי עליתי המון במשקל.. עשיתי דיאטה מבוקרת, וירדתי 19 קילו. היום אני על משקל61, ואני חייבת לרדת לפחות איזה 10 קילו ואני לא מצליחה לרדת עוד. בהתחלה הייתי עושה הליכות. אבל עכשיו נהייתי עצלנית ואין לי כוח לספורט.. גם אף אחת מהחברות שלי לא בעד.. וקשה לעשות ספורט לבד למישהי יש עצה בשבילי? תודה.

מור שלז

New member
ברוכה הבאה ספיר ../images/Emo140.gif

שאפו על הירידה המדהימה במשקל. 19 קילו זה המון!!! אני חושבת שבעצם זה שאת כאן, וכתבת את ההודעה הזו, כבר קמת ועשית מעשה. לא פשוט להגיע ולכתוב ככה לפני כולם. לגבי הספורט: העצה הכי טובה שיש לי לתת לך היא פשוט לנסות. תנסי דברים חדשים, תתנסי בחוויות חדשות, עם אנשים חדשים, עד שתמצאי את מה שעושה לך טוב. עשית הליכות והפסקת? נסי דברים אחרים, אולי ריצה? אולי אופניים? חדר כושר? שחייה? אם תקראי קצת פה בפורום תגלי שרבות מאיתנו לא היו ספורטאיות, ובשלב מסויים בחיים פשוט מצאנו את מה שעושה לנו את זה. אני למשל, לא מתחברת להליכה, אבל ריצה בשבילי זה כמו מדיטציה. זה לוקח זמן, והרבה ניסויים, אבל בסופו של דבר, כל אחת מאיתנו מוצאת את מה שמתאים לה, וכמו באהבה, כשאת מוצאת את האחד והיחיד שלך - זה מדהים
עוד כמה טיפים שאולי יעזרו:
נסי מוזיקה - הרבה פעמים כשאת לבד, מוזיקה הופכת את כל החוויה לרגועה ומרגיעה. זמן איכות שלך עם עצמך.
מצאי את הזמן שמתאים לך, והקפידי על כך. לרוב האנשים דרך אגב, הכי מתאים להתחיל בבוקר, דבר ראשון אחרי שקמים. בערב, הרבה פעמים עייפים, רעבים, ועד שמגיעים הביתה אין כוח לצאת.
תחשבי על זה כעל מתנה שאת נותנת לעצמך. מגיע לך! הזמן הרגוע הזה שלך עם עצמך. כמה אנשים שאת מכירה נותנים לעצמם מתנה כל יום?
חפשי קבוצות שמתאמנות באיזור שלך, והצטרפי אליהן לאימון נסיון. אימוני נסיון הם בדרך כלל חינם, וזה מאפשר להתנסות במגוון ענפי ספורט, עם אנשים שונים, בשעות שונות. בהצלחה

מסכימה לגמרי

גם אני סבלתי בהליכות עד שגיליתי את הריצה. אני לא אוהבת אופניים או שחייה, אבל חולה על קונג פו. אז להגיד "לא אוהבת ספורט" או "אין לי כח לספורט" זה כמו להגיד שאת לא אוהבת "אוכל" - יש מלא סוגים. אם תכתבי מה את כן אוהבת לעשות בחיים ומה השאיפות שלך, אולי נוכל לעזור לך למצוא את הספורט המתאים.

למעלה