שלום

aviax1

New member
שלום

אני בקרוב בן 16 והרבה זמן בערך מתקשר עם חלק אחר בי שיודע יותר אני לא בטוח עם זה מלאך התת מודע או לא יודע מה אבל זה כאילו אני מתייעץ עם מישהו אה ואני זוכר את החלומות מגיל 3 4 חולם מלא חלומות שאני שולט בהם ויצאתי פעמיים או לפחות הרגשתי שממש יצאתי מהגוף מה אתכם על מה מדבר הפורום..?

רותי 11

New member
aviax1 היקר

החלק האחר שבך זאת הנשמה שלך שאיתה כנראה אתה מתקשר ומאוד יכול להיות שזאת גם ההדרכה הישירה שלך, וזה לא ממש משנה במקרה הזה, הכוונה עם מי מהם אתה מתקשר. חלומות ששולטים בהם נקראים חלומות צלולים, וכן אלה חלומות שאנחנו יכולים לשלוט בהם, והחוויה חוץ גופית היא חוויה מדהימה, ככה שמעתי בכל אופן, בכל מקרה בזמן השינה אנחנו עושים את זה בצורה לא מודעת, כולנו ללא יוצא מן הכלל בכל לילה ולילה. אתה מדהים שאתה מודע לכך ושאתה פתוח לכך ומקבל את זה בטבעיות תמשיך ככה, אל תבטל דברים שקורים לך דרך ההגיון, תמשיך ככה, ומה שהכי טוב זה שאתה מדבר על זה, משום שלא כולם מעיזים לדבר על זה בטח לא בגילך. תמשיך ככה ותמשיך להתפתח. הפורום הזה בעקרון עוסק בכל מה שקשור למסע הנשמתי שלנו, על כל גווניו תמשיך להיות כאן, אתה מתקבל בברכה ואם יש לך שאלות חוויות ועוד אנחנו פה.

למעלה