שלום

רוני325

New member
שלום

אני חדשה כאן האם אתם מייעצים גם לבעיות כלכליות דרך האינטרנט כי אין באפשרותי לשלם למאמן אישי?

amicar

New member
רוני,פנית לפורום מאמנים ולא לפורום יועצים

ולכן לא תקבלי כאן יעוץ. מאמנים אינם יועצים ודרכי הפעולה שונות לחלוטין. אם תפרטי קצת יותר ניתן יהיה לנסות לעזור לך. עמי

הי. אפשר לשאול אותך שאלות אימוניות על הבעיות

הכלכליות שלך ותנסי להמשיך משם....... ובתור התחלה האם את יודעת בדיוק כמה כסף נכנס וכמה כסף יוצא ועל מה?

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
אימון בנושא כלכלי

הי רוני, כדי לענות על השאלה שלך, נדמה לי שכדאי שנבין יותר מה את מבקשת. ייעוץ כלכלי ואימון אישי הם דברים שונים (שלא כמו אצל אלון גל). יש מאמנים שמתמחים בנושא האימון לכלכלת הבית. בדרך כלל יש להבין את המצב הכלכלי, אם בשביל לאמן ואם בשביל לייעץ. האם מתאים לך לפרוש את מצבך הכלכלי על גבי הפורום? לפעמים צריך להסתכל על ההוצאה הזו כעל חסכון - הוצאה על מאמן/יועץ מתאים יכולה לחסוך הרבה כסף, שכבר מתבזבז. נדמה לי שאין כאן דרך קיצור.

הצעה

היי רוני 325 חביבה. שאלתך במקום אך בכדי שאוכל לענות לך בצורה יסודית עלי לדעת את כל פרטי התמונה וזה לא יהיה דיסקרטי לכן אני מציעה לך או לפרט פה או לפנות לפורום לכלכלת המשפחה שנימצא גם כאן בתפוז וגם שם תאלצי לפרט את הכל לפני כולם או שתבחרי מהמאמנים פה שמתמחים בתחום הכלכלי- לאימון יותר אישי וניתוח של המצב ופיתרונות בצורה יותר ממוקדת ואישית . המחירים לא כל כך גבוהים כמו שנידמה לך והתוצאה מדהימה! הצלחה רבה

bridges

New member
בעיות כלכליות

מנסיוני כל בעיה כלכלית היא בסופו של דבר בעיה שנובעת משני נושאים: 1. חוסר מעקב על הוצאות והכנסות. 2. תיעדוף לא ברור או שגוי של הוצאות. עכשיו, כפי שכולם כתבו קשה מאוד לפתוח את הדברים האלה בפורום ואנחנו גם לא בדיוק מייעצים בעניין. אבל, אני מזמין אותך לחשוב על השאלות הבאות שכבר ימקדו אותך בשני הנושאים שרשומים למעלה: * אם תתנהלי בצורה נכונה בהוצאות לעומת ההכנסות שלך, איך הולך להשתנות המצב הכלכלי שלך? כמה תחסכי לחודש מההתנהלות הזאת? כמה תחכסי לשנה? * בהתחשב בשאלה הקודמת, כמה שווה לך לשלם על אימון אישי/ייעוץ כלכלי שיאפשרו לך להגיע להתנהלות הנכונה? רונן

למעלה