שלום

PrePRAYER

New member
מחפש עבודה באתרי חפירות

אני מתלבט אם להרשם ללימודי ארכאולוגיה ואני מאמין שעבודה בתחום תעזור לי. ראיתי בלוח של הפורום הצעות עבודה מלפני חצי שנה. אני אשמח אם יש לכם דרך לעזור לי למצוא משהו עדכני. תודה מראש

aשרון

New member
שלום לכולם, מחפש עבודה.............

שמי שרון, אין לי שום קשר לארכיאולוגיה חוץ מאהבה לסטארגייט וחיבה לאינדיאנה ג'ונס. אני מובטל כבר הרבה מאוד זמן, וחשבתי אולי לחפש עבודה באתרי חפירות ארכיאולוגיים. אני ממוקם באזור טבריה, קראתי באינטרנט שהתחילו חפירות בעתיקות טבריה לפני חודשיים, איך אני יוצר איתם קשר ומברר לגבי עבודה . ואשמח לדעת, אם אתם יודעים, כמה משלמים על עבודה כזו ? תודה וחג עצמאות שמח, שרון

Lakedaimon

New member
מדי פעם יש הודעות ב"דרושים"

מעבר לזה, רשות העתיקות עובדת עם חברות כ"א, ניתן להתקשר לאגף חפירות וסקר ולשאול.

shay4442

New member
אם החפירות בתור מתנדב ידרבנו אותך זה יפתיע

החפירה עצמה היא חויה מקסימה אבל כרוכה בעבודה פיזית אמיתית ובהשכמה מוקדמת,וכמובן מדובר על להיות די סומא בערפל בודאי בהתחלה

Lakedaimon

New member
אם אתה רוצה להתנדב

יש פרויקט כרגע בתל אפק - אנטיפטרוס שמחפש מתנדבים, בדוק הודעות קודמות בפורום. מעבר לכך בעיתונים ניתן למצוא מדי פעם, וכשיש משהו זמין, אני מכניס לפה...

tinu

New member
תנסה להשאיר הודעה באתר של

של רשות העתיקות. הם בדרך כלל חוזרים. אבל תברר קודם איזה חפירות פעילות באזור שלך ותנסה לבקש להתנדב לאחת מהם. גם זה דרך האתר לדעתי

דורון150

New member
שלום

הסתכלתי קצת בפורום וראיתי שמקום שבו אפשר להתנדב לחפירה זה תל אפק. האם יש עוד מקום? אני באזור רחובות אין לי שום הבנה בארכיאולוגיה חוץ מפעם אחת שעזרתי לחוקר אחד בצובה לפני כמה שנים היה ממש כיף. דרך אגב אתם יודעים האם יצא מזה משהו?האם הוא הצליח ? אז הוא דיבר איתנו על תוכניות גרנדיוזיות שלו לפיתוח המקום אם רק יצא משהו שהוא צריך. תודה תיהנו

Lakedaimon

New member
החפירה בתל אפק נגמרה.

נפתחת חפירה בלוד, פרויקט חינוכי עם ילדים בו ניתן להתנדב. אם אתה מעוניין פנה אלי במסר פרטי ואבדוק.

למעלה