קושקושית המתוקה
New member
שלום...
אני צריכה קצת עזרה.:-\ היום, אחרי כמעט 21 שנה, נופץ לי ה"סיפור" שמאחורי שמי. קוראים לי סימה, ומאז ומתמיד אמי אמרה לי שמשמעות המילה בארמית היא אוצר ושכך גם כתוב בגמרא...ביום מן הימים גם קניתי לי את מחזיק המפתחות המוכר, שמצד אחד כתוב השם ומהצד השני את הפירוש- וגם בו, היה כתוב - סימה- "בארמית:אוצר." בדיוק כך...אז איכשהוא האמנתי לזה
היום, שוחחתי עם אחד מעמייתי לעבודה אשר מסתבר שיש לו ידע נרחב בארמית ומעולם לא נתקל בשם הזה או במילה הזאת ובטח שלא במשמעות הזאת של אוצר. מהרגע שהגעתי הביתה ועד עכשיו אני כבר שעות על גוגל בתקווה למצוא משהו שמוכיח שהוא טועה, אבל לשווא
מאוד אשמח אם תוכלו לעזור לי בנושא, האם יש לכם מושג מה המשמעות של השם? ואם לא, איפה ואיך אני יכולה למצוא את המידע הזה? קצת מעציב לדעת שאין לי מושג מה פירוש השם שלי אחרי כ"כ הרבה זמן... תודה רבה, סימה.
אני צריכה קצת עזרה.:-\ היום, אחרי כמעט 21 שנה, נופץ לי ה"סיפור" שמאחורי שמי. קוראים לי סימה, ומאז ומתמיד אמי אמרה לי שמשמעות המילה בארמית היא אוצר ושכך גם כתוב בגמרא...ביום מן הימים גם קניתי לי את מחזיק המפתחות המוכר, שמצד אחד כתוב השם ומהצד השני את הפירוש- וגם בו, היה כתוב - סימה- "בארמית:אוצר." בדיוק כך...אז איכשהוא האמנתי לזה