שלום...

MCkipi

New member
שלום...

פעם ראשונה שאני בפורום הזה,וזאת מהסיבה שאני חשה בצורך לשתף אתכם בכמה דברים... לפני כמה חודשים בערך הכרתי את חבר שלי והוא היה הראשון שלי.. לפניו הכי רחוק שהגעתי היה לעשות ביד וכאלה... העניין הוא כזה.. לחבר שלי יש ניסיון רב בכל הנוגע לסקס מה שלפעמים גורם לי להרגיש חסרת ביטחון אבל זה בקטנות.. אני נהנת להיות איתו ואני אוהבת אותו והכל אבל אנלא מסוגלת להיות הכי פתוחה במהלך כל העיניינים האינטימיים... עוד משו..אני מרגישה נורא עצורה בכל הנוגע למין אוראלי...אני כן רוצה להתנסות בזה כי אני יודעת ששנינו נהנה מזה אבל משו עוצר אותי ואני לא יודעת בדיוק מה... אני מרגישה שזה שאני לא פתוחה איתו עד הסוף סתם הורס סקס טוב שיכול להיות הרבה יותר טוב... קיצור רק הייתי חייבת לשתף מישהו בזה ואולי לשמוע תגובות...

ברוכה הבאה

שלום לך ברוכה הבאה לפורום השאלות שלך מייצגות חששות וקשיים שיש בתחילת כל קשר מיני זוגי. חשוב להדגיש שאת לא לבד וכי לפניך חוו את אותה התחושה בדיוק מיליוני נשים! הכי טוב לקחת את הדברים בקצב שלך, לא להכנע ללחצים או לציפיות חברתיות הדורשות ממך להיות משהו שאת לא. כלומר אם סקס אוראלי נראה לך מאיים כרגע, אז עדיין לא. בבוא היום זה עשוי להראות מגרה ונעים ואז תוכלי להפתח ביתר קלות לאפשרות שאולי זה משהו שאת רוצה לנסות. אין לחץ ואין ציפייה לאיך דברים צריכים לקרות.

למעלה