שלום

sutul

New member
שלום

לא יודע אם אני בפורום הנכון לדבר אבל.. אני מחפש בשבילי פסיכותרפיסט/ית מישהו/י מיקצועי/ת עם רקע בעבודה עם הפרעות כמו בורדר ליין פרסונלטי דיסאורדר אני מחפש בסביבת רחובות-ראשון

תשובה.

במקרה כמו זה, שבדר"כ מורכב מכמה בעיות ותופעות, הייתי ממליץ לך לשקול אפשרות לפנות למרפאה לבריאות הנפש שנמצאת באזור מגוריך. היתרון בפניה למקום שכזה כרוך ביכולת לקבל טיפול משולב (למשל: טיפול פסיכולוגי יחד עם טיפול בהפרעות אכילה, אם יש כאלו; למשל התשתתפות בקבוצת תמיכה נוסף על הטיפול הפסיכולוגי). סביר להניח שיוכלו להתאים לך מישהו שהוא מספיק מקצועי וטוב לטיפול בהפרעה שכזאת (במיוחד לאור העובדה שבמרפאות אלו קיים צוות די גדול של מטפלים). החסרון היחיד הוא ברישום שיש במרפאה. יחד עם זאת, לא ניתן למסור מידע לאף גורם באם אתה לא מוותר על סודיות רפואית בכתב. המון בהצלחה. רועי.

sutul

New member
לא לא לא ...

BEEN THER DONE THAT אם הייתי רוצה פסיכייאטר כבר הייתי קובע את הפגישה שלה אגב כבר לקחתי הפניה עברתי את זה עוד בתקופת הצבא.. ישיבה ושיחות שלא הובילו לשום מקום וכדורים (ואבן, לוסטוראל, פאקסט, ריספרדאל) שהכניסו אותי ל... לא משנה אני מחפש פסיכותרפיסט

אני לא דיברתי על פסיכיאטר.

באדם שיש לו "אישיות גבולית" לא מטפלים בדר"כ ע"י תרופות, אלא בצורה משולבת (פסיכולוג ועוד משהו). זאת היתה כוונתי. מעבר לכך לא אוכל לעזור. איני מכיר פסיכותרפיסט שעוסק בתחום הזה. המון בהצלחה. רועי.

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
עוד עזרה

תוכל לקבל בפורום ייעוץ פסיכולוגי, אשר מיועד לזה.

למעלה