שלום

המכשיר הזה

שקנית מוריד את השיער לצמיתות או שהשערה חוזרת לאחר תקופה מסויימת? מבחינת בריאות, לפני שמתחילים טיפול במכון מסויים עושים לך אבחון של הטיפול שמתאים לך, המכשיר לא עושה אבחון איך אתה יכול היות בטוח שלא יגרם לך נזק בריאותי ממנו או כתמים על העור בהמשך?? כמה עולה המכשיר הזה? תודה על ההתייחסות.

eilati27

New member
../images/Emo18.gif פרסומת.

ועוד אחת שקופה . אל תסתמכי על "המלצות" חביבות מדי

שלום

מישהו פה עשה טיפול בכללית אסטתיקה? הייתם מרוצים? כמה בדרך כלל עולה טיפול? יש לחברה שלי שכנה שעושה הורדות באנפרא והיא לוקחת 200 ש"ח לטיפול, מישהו יודע כמה לוקחים בכללית אסטתיקה ואם המחיר שלה הוא מופרז? תודה לכל מי שיגיב...

tamma1

New member
תגובה

אין לי מושג לגבי הסרת שיער, אל אני יודעת שכללית עובדים יחד עם פרופורציה אז אולי שווה לך לבדוק גם דרכם.

האלזה

New member
עשיתי טסט בכללית והחלטתי שלא, מכמה סיבות:

1.זה כאב בצורה בלתי רגילה. מדובר על כללית אסתטיקה בירושלים, אבל הבנתי שברמת אביב המכשיר פחות כואב. כשביקשתי לעשות טסט עם המשחה הם סירבו משום מה, ואני לא הייתי מוכנה לקנות חתול בשק. 2. כשאמרתי שנורא כואב לי ומספיק, היא ממש לא הפסיקה מיד. וזה עוד היה לפני כל חוזה בינינו, בשבלב בו הם מנסים להציג את הכל ורוד. אני לא רוצה לדמיין את החוסר סבלנות שלהם אחרי שכבר חותמים אצלם. זו היתה הרגשה נוראית. בקשר למחיר, הם הציעו לי משהו כמו 1700 למפשעות ובית שחי, אבל אולי היתה לי הנחה כי אני חברה בכללית. וזה לא כולל את כל שיער הערווה, רק מסביב. לא נראה לי שזה נחשב יקר.

eilati27

New member
אני עושה בכללית,

אני בטיפול שלישי שם ודי מרוצה. זה כואב אין שאלה.. כעקרון המחיר משתנהת לוי איפה את רוצה לעשות. זה יוצא פחות מ200 לטיפול. אני לא רציתי ללכת בהסרת שיער על מיהי פרטית.. כי זה תחום כל כך פרוץ ולא רציתי למצוא תא עצמי םע כוויות- אז העדפתי לשלם קצת יותר אבל ללכת לחברה אמינה. בהצלחה.

meyl1

New member
המחירים באינפרא=קרן אור

הם הרבה יותר זולים מלייזר והתוצאות מצוינות. עבור איזה אזורים השכנה של חברתך גובה 200 ש"ח? בלינק הבא את מוזמנת לקרוא יותר על הסרת שיער בקרן אור וגם לקבל הצעת מחיר שתישתלם לך. http://www.briza-mey.co.il/הסרת_שיער/

200 למפשאות

עכשיו אני יותר מעוניינת לקנות מכונה בעצמי, זה נראה לי יותר משתלם. יש את המכונת לייזר של מדיקל קוסמטיקס. מישהו מכיר עוד מכונות, יש לקנות מכונה ביתית של אנפרא?

לי קוסמטיקאית הציעה 150 ש"ח למפשעות לטיפול

אבל אני לא יודעת אם זה רק לקו הבקיני או לכל האיזור...

למעלה