שלום

אביטל ל

New member
שלום

אני מאוד מתעניינת בנושא האימון האישי אבל רוב הקורסים בנושא עולים אלפי שקלים ואין לי סכומים כאלה להשקיע.. שאלתי היא בתור אנשי מקצוע האם אתם מכירים קורסים של כמה שעות או משהו שעולה אולי טיפה יותר זול אתם יכולים ליצור איתי קשר גם במסרים בתפוז תודה!

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
לימוד אימון

הי אביטל, אכן, קורס אימון הוא לא זול. תמורת התשלום את מקבלת אנשים מנוסים שמלמדים אותך את הדברים הנדרשים למאמן. לצערי, אני בספק אם תמצאי קורס שהוא גם זול מאוד וגם טוב - הפשרה צריכה להיות היכן שהוא, ולכן תקבלי מורים מנוסים פחות, או פחות שעות לימוד ותוכן. אולי נכון יותר לחפש קורס שאפשר ללמוד אותו בשלבים, וגם לחלק את התשלום.

amicar

New member
האם מה שאתה מביעה בשאלתך

משקף את יחסך למקצוע? כפי שאת כותבת ,קורס של כמה שעות,ובזול. ראשית,לא ברור אם את רוצה קורס מאמן או אימון אישי/קבוצתי. לגבי מאמן: האם קורס של כמה שעות מספיק כדי להיות מאמן? האם את היית פונה למאמן שלמד כמה שעות? מאמן צריך לעבור קורס של כמה חודשים ,לעשות סטאג' ואז להתחיל את דרכו. עלויות של קורסים נעות בין עשרת אלפים לחמישה עשר אלף ש"ח. האם זו עלות גבוהה ללימוד מקצוע? אני לא מכיר הרבה מקצועות כאלה. אם כוונתךלעבור אימון,פני למאמן אישי ויעלה לך מספר בודד של אלפים.

einatgross1

New member
מה הוא קורס זול?

זול הוא דבר יחסי. באיזה מחיר את מחפשת קורס? בהצלחה,

למעלה