שלום

שלום

הלכתי לישון לפני כמה דקות ובמקרה נכנסתי לחלום צלול, אני חושבת שמתוך מודעות, למרות שלא באמת ניסיתי להיכנס בכל מקרה, הגעתי למצב של חלום צלול באיכות די נמוכה, הייתי בחדר ודיברתי עם אנשים ועשיתי מה שרציתי אבל האיכות הייתה מאוד נמוכה. שפשפתי את הידיים זו בזו ולא מאוד עזר ניסיתי להסתובב סביב עצמי כדי לעבור אל זירה יותר ברורה ואז נהיה חשוך (לא לגמרי, היו עצמים ברקע, 'תפאורה' מפחידה, ונפלתי (כל הזמן במודעות), וצעקתי 'אור !' ונהיה טיפה מואר לקצת אבל חזר מייד להיות חשוך, ושוב המשכתי ליפול והיה מעט מפחיד והיו רגעים שניסיתי לצעוק 'אור' ולא הצלחתי לדבר והמשכתי לנסות ואז הצלחתי וצעקתי וצעקתי אור, ואז שמעתי קול חזק מפחיד ומעוות שאמר 'אז מה חמודה מה חשבת ? נהיה חשוך הא? ' ולמזלי באותו רגע קמתי ממש לא שלטתי במה שקורה למרות שממש ניסיתי והייתי לגמרי במודעות איך שולטים במצבים כאלה ? הרי זה החלום שלי ואני אמורה ליצור את ה'מציאות' של החלום ובאמת שניסיתי בכל הכוח והרצון אבל החלום לא 'הקשיב' לי

makron2

New member
נחמד..

תסיקי מסקנות על החלום. אצלי לפחות ברגע שאני מנסה לשלוט בכוח אני מאבד את זה(אני קצת אוהב יותר מידי להיות בשליטה כנראה)אולי אני צריך "להזמין" את השליטה ביפה לא בכוח. בקשר לאור אותו הדבר אני חושב,לא לכעוס עליו,אולי למשוך אותו אליך.

EndOfAllHopes

New member
נשמע מוכר

אצלי ברוב המוחלט של החלומות תמיד חשוך וגם בחצלולים אלא אם כן אני במודעות יחסית גבוהה ומשנה את זה :X בעיקרון אני סבור שמה שקורה בחצלולים הוא מה שאנחנו מאמינים שיקרה. נראה לי שהפחד שלך גרם לך שלא תוכלי לדבר וזה הגביר את הפחד שלך שגרם לקול המפחיד ששמעת זה שרצית שיקרה משהו לא העפיל על האמונה העמוקה יותר שלך לגבי מה שיקרה (משהו מפחיד). עוד על הנושא באנגלית:

למעלה