שלום!

• פותח הנושא 846
  • פורסם בתאריך

846

Active member
שלום!

יש לי נגן MP3 של סמסונג שאינו תומך כניראה בקיבצי WAV. יש לי כמה שירים שהתגלגלו להיות קיבצי WAV שאינני מצליח להעלות לנגן. האם למישהו יש רעיון או מושג איך הופכים קיבצי WAV ל MP3? תודה!

846

Active member
אתה יכול להיות יותר נחמד

ולעזור בקישור או משהו? אם מישהו שואל אז כניראה שהוא באמת לא יודע....... אני בטוח שאם היית מבקש הכוונה בפורום תח"צ לא היית מקבל כזה יחס מזלזל....

tweeg

New member
לא בהכרח

אם מישהו שואל,הוא יכול גם להיות עצלן. אני פה לעזור,לא לעשות לאנשים את העבודה. אם היית אומר שאתה מאותגר טכנולוגית,או אומר שחיפשת ולא מצאת,הייתי עוזר אבל לתת לאנשים קישור לתוצאה ראשונה בגוגל על המילה היחידה שהזכרתי? http://www.erightsoft.com/S6Kg1.html תרד עד למטה ותלחץ על Start Downloading SUPER © תרד קצת למטה ותלחץ על download and use תרד עד למטה ותלחץ Download SUPER © setup file from official site 1 לא עובד טוב עם ff,לא ניסיתי משהו חוץ מie7 אם לא עובד תנסה לרפרש כמה פעמים(f5) לצערי אי אפשר לתת קישור ישיר התוכנה בעייתית ברזולוציות נמוכות,כפתור ההמרה נמצא ממש למטה,וחייבים לגרור את החלון למעלה כדאי לראות אותו חוץ מזה התוכנה די פשוטה

uriler

New member
לצערי - בפעמיים ששאלתי שאלות בשרשור הכוונה

בפורום תח"צ - פשוט לא ענו לי (למרות שחיפשתי בשאלות נפוצות, שאלתי לפי הנוהל, וכו')

trakl95

New member
זה בסדר,אל תיקח את זה קשה

אני אף פעם לא הצלחתי להגיע למצב שיענו לי על שאלה בפורום התמיכה הטכנית, וכנ"ל בפעם האחת שכבר היתה לי שאלה בפורום הסלולארי- כנ"ל-נאדה. בפורום ספרים,לפחות הואילו לענות לי כששאלתי בזמנו משהו.

למעלה