שלום...

שלום...

שלום שמי הילה ויש לי נגן אמפי 4 ואני תמיד מטינה אותו ותמיד שאני שומעת נגמרת לי הבטירה די מהר ואני לא מבינה למה? בתודה הילה

הילושש המתוקה

לא אין לזה סוללה יש לי אותו יותר משנה אני מטינה אותו במחשב ככה שאני לא מחליפה סוללה ...

מנגר 4

New member
ברור שיש סוללה ../images/Emo3.gif

הנגן לא עובד על אנרגיית השמש או משהו כזה... פשוט הסוללה היא פנימית ואת לא רואה אותה יכול להיות שהסוללה פשוט התרוקנה עם הזמן.... רצוי שתגידי איזה נגן יש לך
. אם הוא סיני פשוט אז סביר להניח שהוא עשה את שלו (ואם הוא החזיק שנה זה בכלל הישג
)

אה כן

אה באמת אני יודעת אבל איי אפשר להחליף סוללה הקטע שאני שומעת שתי שירים וזה ואז זה ניגמר ואני מטינה אותו כול היום זה הקטע והשם של הנגן BRCSS זה השם שלו

מנגר 4

New member
זה נגן סיני פשוט

כנראה הבטריה סיימה את הקריירה שלה. אני במקומך הייתי קונה אחד חדש (ורצוי של חברה נורמלית). לא נראה לי שמשתלם להחליף לנגן כזה את הבטריה

חחח

למה יש לי עוד אחד שזה איפוד הקטו הזה החמוד הוא דווקא סבבה למה מה שיש לי זה לא נגן טוב הוא גם טוב פשוט הוא כניראה עשה את שלו ובגלל זה ניגמר הסוללה די מהר מבין אותי

One Echoe

New member
זה לא נגן מוזיקה,

זה שבב אלקטרוני זול שמחובר אליו פלט אודיו עלוב. בקיצור- תקני נגן טוב. אפשר להשיג משהו טוב אפילו ב500 ש"ח... גם כשלי היה פעם אחד כזה לא הבנתי למה הבטרייה נגמרת תוך חצי שעה...

יאיר B

New member
../images/Emo6.gif הרגת אותי עם ההגדרה שלך לנגני מדבקה:

"זה שבב אלקטרוני זול שמחובר אליו פלט אודיו עלוב" זה יכול להיות יופי של כותרת למאמר למה לא לקנות נגני מדבקה

יאיר B

New member
הילה, בלי קשר לסוג הנגן, סוללות נטענות נגמרות

בשלב מסויים (יש להן אורך חיים מוגבל). כשהן נגמרות אפשר לעשות אחד מהשניים: 1. לקנות סוללה חדשה ולהחליף או לשפץ את הסוללה ולהחליף תאים (זה כדאי במכשירים יקרים כמו מחשבים ניידים, טלפונים סולולאריים או נגנים יקרים). 2. לקנות נגן חדש (את זה עושים כאשר הנגן מאוד זול או שיש לו סוללה יחודית שקשה/יקר להשיג). יש לי הרגשה שבמקרה שלך, סעיף 2 כדאי יותר. הנגן עשה את שלו והגיע הזמן להחלף אותו (סוללה עבורו, אם תמצאי) כנראה תעלה יותר מנגן חדש כזה).

../images/Emo24.gif

אני הסברתי שיש לי עוד נגן אחד ואיי אפשר להחליף סוללה לזה זה בתוך המכשיר עצמו , ואני לא יודעת עים זה נגן עלוב דווקא הוא החזיק לי מעמד ותודה ויום טוב יאיר

../images/Emo140.gif

אה אוקי תודה לכולם שעזרתם לי באמת עדיף לזרוק את הנגן הזה הוא ממש ממש על הפנים טוב נו מה לעשות קניתי אותו במצע שהיה מבינים אותי עכשן ושוב תודה לכם!!!!

למעלה