שלום :)

שלום :)

שבוע שעבר התבקשתי להגיע למנהלת המוסד והיא מסרה לי שהם החליטו להעיף אותי מהמקום בטענה כי אינני מוכשרת מספיק. מדובר במקצוע שאני , מגדירה כחלום חיי, עד עכשיו מבין שלל המקצועות , זה הדבר שגורם לי את האושר והשמחה בחיי. ברגע שנאמר לי כי עלי לעזוב וכי לעולם לא אוכל לעבוד בתחום, מאותו רגע כל הבטחון שלי בעצמי נעלם. אני סובלת מדפיקות לב, כאבי ראש, אכילה מוגזמת בימים האחרונים. אינני יודעת להסביר את התחושה המוקדמת שהיתה לי, ברגע שהתבקשתי להגיע אל השיחה ידעתי שהם רוצים שאעזוב לכן, עשיתי בירורים עם בתי ספר נוספים ואכן התקבלתי לאחד מהם. הלימודים מתחילים ביום א' הקרוב והמחשבות לא מפסיקות להתרוצץ אצלי בראש. אני רוצה לפתוח דף חדש בחיי. לא לחזור על טעויות שעשיתי בעבר. להגיע עם בטחון עצמי גדול ואמונה בדרך שלי. לא לתת לאנשים להכתיב לי ולהפסיק להתקפל לפני אחרים. האם יש משהו שאתם יכולים לייעץ , איך להחזיר את החיים שלי למסלול תקין ?

נעמי67

New member
בוקר טוב לבעלת הרשיון,

אם את מאמינה בעצמך וביכולות שלך אף אחד לא יוכל לקחת את זה ממך. אני מבינה את המתח בו את שרויה בעקבות החוויה הלא נעימה עם המוסד הקודם אך אין זה אומר שזה יחזור על עצמו גם במקום החדש. אני משערת שאת יודעת מהן שלושת השאלות הראשונות לבדיקה: מה עבד במוסד הקודם? מה לא עבד? מה היה חסר שם שאילו היה התוצאה היתה אחרת? (אני הוספתי משלי) את אכן פותחת דף חדש בחייך ואני מאוד שמחה שלא ויתרת והחלטת לגשת למכללה אחרת ולהשיג את החלום שלך. את לא תחזרי על אותן טעויות אני בטוחה. תעשי בדיקה עם עצמך או תעזרי במאמן שיוכל להוביל אותך למקום שדורש התבוננות מה שיאפשר לך להגיע עם בטחון עצמי עוד יותר גדול. מי כמוך יודע כמי שמעוניינת להיות מאמנת שאין כזה דבר לתת לאנשים להכתיב לך ולגרום לך להתקפל. זה אומר שאת צריכה לבדוק עם עצמך למה את מאפשרת להם להביא אותך לזה? יקירתי הצעד הראשון שאת עושה בלהחזיר לך את החיים למסלול זה שאת לא מוותרת וממשיכה לפעול להשגת המטרה שלך. מאחלת לך המון הצלחה ואשמח שתעדכני,

הגר שקד

New member
תחושה מוקדמת

שלום לך בעלת רשיון לאופנוע, אני מזמינה אותך להתבונן שוב על התחושה המוקדמת שהייתה לך ולנסות להסביר אותה לעצמך (ואם תרצי, גם לנו). מה גרם לך לפנות ולברר עם בתי ספר נוספים? מה אמרה לך ה"בטן"? מה קדם להזמנה לשיחה שהדליק אצלך נורה אדומה? הבנת הגורמים שהובילו למצב, יעזרו לך לבחון את חלומך באופן אובייקטיבי ולפעול לקידומו ממקום של ביטחון ביכולויתיך וכישוריך. הרבה הצלחה, הגר

למעלה