שלום

שלום

קניתי היום MP 370 SD (ויש אנשים שזה אומר להם משהו. וואו
). המכשיר עצמו אחלה; נוח לתפעול. הבעיה היא שאני לא יכולה לשמוע מאד חזק... אני מעלה את הוליום להכי חזק, וזה עדיין די חלש (לטעמי, לפחות). השאלה שלי, האם יש אפשרות לשנות את זה? אני לא מבינה דבר וחצי דבר בדברים האלו, אבל זה ממש מרגיז... תודה, רתם.

tweeg

New member
את עוקבת אחרי?../images/Emo3.gif

בעקרון אם אין לך בהגדרות משהו שקשור לווליום אז הדרך היחידה היא לעלות את הווליום של השירים עצמם mp3gain לדעתי מאוד נוחה לזה כמובן שיכול להיות שאוזניות אחרות יפתרו את זה שווה לבדוק אם יש בבית רוצה קישור לכמה שירשורים שמסבירים איך ווליום חזק פוגע באוזניים ? או שתסתפקי בהבנת הרמז?

../images/Emo6.gif

אתה נמצא גם פה?
בדקתי עם אוזניות אחרות, זה לא עבד. אתה יכול להסביר על mp3gain? זו תוכנה, או מה? ותודה :)

tweeg

New member
מפה התחלתי

זה תוכנה מאוד פשוטה,עם מטרה אחת ויחידה,נורמליזיישן של שירים (התאמה של הווליום בין כל השירים) את קובעת לה ווליום גבוה מהממוצע של השירים שלך(היא מחשבת לך את זה) ומפעילה אותה,והיא משנה את הווליום לבד זה נשמע טיפה טריקי,אבל זה תוכנה מאוד פשוטה

בדקתי את התוכנה

הבעיה היא, שהקבצים שלי שמורים תחת WMA (כלומר מדיסקים שיש בבית. אני לא מורידה), והתוכנה קוראת רק MP3. יש תוכנה אפשרית אחרת? יש תוכנה חינמית שמעבירה מפורמט WMA לMP? תודה, רתם.

יאיר B

New member
למה לא להמיר ל-MP3?

יש תוכנות שממירות בין פורמטים, אבל זה לא רצוי במיוחד. חפשי בגוגל לפי מילות החיפוש הבאות: wma to mp3 free converter

stardust19

New member
אין שום טריק בתוכנה הזו- תוכנה לא מקצועית

בכלל, אבל חינמית
אני בעיקרון לא תומך בהעלאת הווליום בטראקים עצמם. אני מעדיף לעשות זאת ע"י חומרה ולא תוכנה. בתוכנה אני מסלק את כל הרעשים ודברים אחרים אבל לא נוגע בעוצמה. אם לגעת בעוצמה אז רק כאשר יוצרים את הטראק עצמו. זו דעתי.

tweeg

New member
טריקי לא טריק

אני משתמש בה בעיקר לנרומלייזציה של כמות קבצים בעיקר ווליום כלפי מטה לא כולם יכולים להוסיף מגבר לתוך הנגן
ואני לא חושב שמגבר אוזניות היה רעיון טוב פה

tweeg

New member
הסבר?

זה מגבר,של אוזניות
סתם,זה כמו כל מגבר,רק שהוא מותאם לאוזניות אני לא סגור בדיוק מה מיחד אותו לאוזניות דווקא(חוץ מדרישות נמוכות יותר,ולכן יותר קטן)

למעלה