שלום :)

adir2009

New member
שלום :)

חדש פה :p OMG אני הבן היחיד נראלי חחח.. אז שלום כולם אני אדיר :)

SPSP1

New member
היי אדיר!

באמת צריכים פה קצת בנים חחח =] אני שחר... אפשר לשאול בן כמה אתה, מה אתה רוקד ואיפה?

../images/Emo80.gifברוך הבא../images/Emo24.gif../images/Emo88.gif.

מצטרפת לשאלות של זו שמעליי
. אני אדר, ד"א
.

adir2009

New member
חח

איזו קבלת פנים :) אז קצת על עצמי אני בן 15 רוקד לצערי סגנונות מועטים שהם מודרני, קלאסי וכוריאוגרפיה, מפני שמגמת המחול בבית הספר שלי דורשת ממני את כל הזמן בשבוע רק לסגנונות האלה ואין לי זמן לשומדבר אחר לצערי חח... אממ אהה אני רוקד ב"אולפן למחול מנשה" בעין שמר.. וזהו חח (והשנה יש לי בגרות במוסיקה במחול :(:(:(:()

SPSP1

New member
שיעור כוריאוגרפיה?

מגניבבב..... אפשר לדעת מה זה? זתומרת מה עושים בזה, פשוט בחיים לא שמעתי על זה.... אתה בכיתה י'?

ברוך הבא

אני אורית בת 16 מיבנה ...[כן כן חור נידח] רוקדת במגמת מחול אלון ואוהבת הכלללל !!!!!!!

דנה 2110

New member
ברוך הבא

אני דנה בת 22 מתל אביב רוקדת ג'אז לטיניים וסלוניים כיף שיש עוד בן בפורום, יהיה מעניין השתלבות נעימה :)

adir2009

New member
תודה רבה כולם :)

שחר-- כן חח יש לנו שיעור כוריאוגרפיה. בעיקרון הפסדתי המון שיעורים כי לא היה לי כוח חח.. אבל השיעור משעמם אותי בכל אופן ולא חשוב. אנחנו סתם עובדים כרגע על איברים שמובילים ת'גוף וכל מיני שטויות.. חח בכל מקרה לי זה לא עוזר.. אבל אני חייב את זה למגמה..

SPSP1

New member
אהההה....

חחחחחח מבינה אותך לגמרי... גם לי יש שיעור שנקרא קומפוזיציה שנשמע די דומה למה שאתה מתאר... אנחנו צריכות להמציא ריקודים או סתם לרקוד לפי נושא מסוים.... חחחחח אני לא אוהבת את זה וגם לי זה לא עוזר, אני לא מרגישה שאני מקבלת מזה שום דבר... =] אבל שיהיה... העיקר לרקוד =]

למעלה