שלום ..

שלום ..

הייתי פעילה כאן בפורום לפני חצי שנה בערך ומזמן כבר לא גלשתי כאן:) אני רוקדת מודרני ג'אז וקלאסי.. ועוד חודש וחצי בערך אני ועוד 4-5 בנות צריכות להמציא קטע ריקוד עד כ-2 וחצי דקות .. אנחנו צריכות להמציא הכל תלבושות,מוזיקה,העמדות וכו' ... זוהי תחרות שניקראת "כראוגרפים צעירים" חשבתי כבר על רעיון " ג'יימס בונד" ואני ה-ג'יימס בונד תוכלו אולי לעזור לי למצוא קטעים מהסרט או משהו שיעזור לי יותר לדעת את הרקע שלו איך אני אמורה לעשות את התנועות ואיזה תנועות בדיוק. תודה מראש סינדי :]

בבקשה אני צריכה את העזרה שלכם !! :]

ושכחתי לציין שלקחנו את השיר Bandas Sonoras - James Bond 007 Theme

Only Dance

New member
ג'יימס בונד...

תנועות מתוחכמות, חדות, מבט והבעת פנים רצינית אבל יש מבט של שובבות כזו - לא יודעת איך להגדיר, את יודעת לקחת את זה למקום של אני רציני ואני הכי הכי טוב חכם ומתוחכם, תנועות עם הרבה אקשן, זה מה שאני יכולה, זה התיאור הכללי שאני רואה מריקודים כאלה שמתוארים כאקשן - משימה בלתי אפשרית היה לנו פעם - הלבוש היה חליפות שחורות חולצה מכופתרת לבנה מתחת, עניבה והכל, תנועות חדות, קאטי

../images/Emo80.gifלדעתי../images/Emo3.gif...../images/Emo88.gif

גם לדעתי התלבושת צריכה להיות חליפה מלאה באמת, ודאסניקרס שחורות ולא יחפות... התנועות צריכות להיות נורא חדות וברורות, אפילו קצת מקוטעות לדעתי כדי ליצור אווירה של חשאיות וג'יימס בונדיות שכזו
... זו דעתי
. ד"א, את מנדין בומר? אני זוכרת שיש שם תחרות כזו
.

לא חח אני מהסטודיו של שירלי ..

במתנ"ס שיקמה בראשון ... תודה על הרעיון:) תוכלי גם להביא לי אולי קטעים מהסרט? כי חיפשתי קצת ולא ממש מצאתי
חג שמח ושוב תודה לכולן.

../images/Emo80.gifחיפשתי../images/Emo88.gif,

לא כל כך מצאתי... אבל מה שכן מצאתי זה ריקודים שעשו על ג'יימס בונד... לא ראיתי הרבה, אולי שניים שלושה, והם לא היו מוצלחים במיוחד. לדעתי כדאי לך לראות אותם כדי לדעת מה לא לעשות ואולי למצוא דברים שאת בכל זאת אוהבת ולהוציא מזה רעיונות... תחפשי ביוטיוב james bond dance וכו'. מקווה שזה ייעזור לך
. {ד"א, אם את מכירה את השיר -the world is not enugh-garbage, זה שיר נושא של אחד מסרטי ג'יימס בונד... תראי את הקליפ, אני חושבת שהאווירה שם טובה מאד למה שאת מחפשת}.

למעלה