שלום.

נטע018

New member
שלום.

אני מאזינה קבועה של ג'קו. אני ממש אוהבת את השירים שלו! ואת הקול המעלף שלו.
יצא לי בכמה חודשים האחרונים לעקוב אחרי הפורום ואתם באמת אנשים מקסימים. יצא לי גם לעקוב בפורום באתר של ג'קו. ואני מוקסמת מכל אחד ואחד מכם!
לפני חודש (שהיה לי עמוס מאוד) נגמר לי המלווה, ואני מעוניינת לבוא להופעה. 2 השאלות שלי הן כאלו: 1. מתי ההופעה הקרובה של ג'קו? אני יודעת שהיה בנהריה, וזה טיפה רחוק מידי בשבילי, כנהגת חדשה. 2. האם יש גם באיזור המרכז, כמו: ת"א, נתניה או כפר-סבא שוב? ורק רציתי להגיד שהשיר של ג'קו ושרון מדהים. וכבר הצבעתי במצעד!!

שלום נטע.

קודם כל ברוך הבא ומאחל לך השתלבות מהנה. אני מאוד שמח שבחרת אחרי קריאה בפורום הזה גם לכתוב בו. 1- הופעה קרובה של ג'קו כרגע לא נראית באופק לפי מה שאני יודע אבל תעקבי אחרי הנעשה בפורום כי אם יש הופעה אז היא ישר תפורסם כאן עם כל הפרטים. 2- אין בקרוב לפי מה שאני ידוע באיזור המרכז אבל כשיהיה אז את תדעי. כל הכבוד שנכנסת לכאן זה חשוב.

שונית 7

New member
נטע ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

תודה על המחמאות ..יופי שנכנסת וכתבת הודעה....זה ברור שכל עידכון הכי קטן שיהיה על ג'קו יופיע פה..אבל לכל אמן יש לעיתים תקופת ביינים של שקט אז ביינתים אנחנו ממלאים את הפורום בתוכן מעניין כולל המלצות מוזיקה ספרים סרטים הצגות ועוד .. אז נשמח אם תרגישי חופשי לכתוב פה גם את ...סיפור מעניין שיר שכתבת הצגה שראית ו כל דבר מעניין אחר שבא לך לשתף אותנו בו

yila

New member
היי נטע018 ביום חמישי ג'קו מופיע בברבי (בלי

נדר). כך הוא אומר ב- msn

למעלה