שלום

lululemon

New member
שלום

אני מעוניינת להתחיל טיפולי ליזר בכל הגוף. יש לי כמה שאלות בנושא ואשמח אם תעזרו לי. עוד חודשיים אני מתגייסת, אני רוצה מאוד להתחיל בטיפולים מאחר שבכל דרך אחרת שאני מורידה שיערות לא משנה באיזה חלק בגוף (שעווה או גילוח) השיערות צומחות לי הפוך לתוך העור, וזה ממש כואב. אני סובלת מדקירות בכל שעות היום. השאלה אם שווה לי להתחיל עכשיו טיפול, האם אני יוכל להמשיך את הטיפול גם בזמן הצבא? האם זה ישפיע על הפעילות הצבאית שלי? אני יצטרך לדווח למישהו בצבא שאני עוברת טיפולים כאלו? שאלה נוספת היא האם ניתן להוריד שערות בלייזר על עור נגוע באקנה. אני לא מדברת על הפנים, אני מדברת על אזור הישבן והגב. אלו פצעים שומניים. האם זה ישאיר לי צלקות על העור? גם ככה יש לי, השאלה אם הם יהיו חמורות יותר. ושאלה נוספת אחרת... התחלתי כבר חמישה טיפולים של הורדת שיער במפשעות ובבית השחי ע"י קרן אור. האם זה אפשרי לעבור לטיפול בלייזר באזורים אלו באמצע הטיפול בקרן אור? אני רוצה לעבור לעשות טיפול בלייזר, לא בגלל שאני לא מרוצה, אלא בגלל שאני מעוניינת להוריד שיער בכל, כל הגוף ואני מעדיפה לעשות את זה במכון מוסמך ולא אצל הקוסמטיקאית. ויש אפשרות לדעת טווח מחירים? אם יש לי צבע עור רגיל, מוקה כזה, אך שיערות שחורות ועבות? אשמח לתשובות, תודה וחג שמח :]

שלום

חג שמח. הצגת שאלה ארוכה ומורכבת באופן עקרוני ע"פ שאלתך הינך סובלת מתסמונת שיער חודרני בהחלט את יכולה לעבור לטיפולי לייזר זהו הפיתרון האופטימלי בשבילך יחד עם זאת חשוב ביותר לעבור את הטיפול בליווי רופא מומחה ובמקום מקצועי המאפשר קשר עם מוסדות הצבא גיוס נעים ובהצלחה. ד"ר ג'ימס שאול

למעלה