שלום

endomysi

New member
שלום

תקשיבו אני יודעת שיכול להיות שזה מעניין את התחת של כולם מה שאני הולכת לשאול עכשיו רציתי לדעת מה קורה עם להקת הבנים פייב Five היום מה הם עושים הם הולכים לשיר לנו?<?? הם הולכים להתאחד? חבל שזה נגמר הם לא מיצו

MikeToreno

New member
אנלא יודע עליהם כלום..../images/Emo208.gif

אבל אני מקפיץ בכוונה כדי שאחרים יענו

ofirshai

New member
צריך לשאול כאן את המומחית מספר אחת לבויבנדס

דנה!!!!!!!!!!!!!!!!!

endomysi

New member
מייק

אפשר את המספר איי סי קיו שלך או מספר ה-MSN שלך למרות שאתה פצפון אבל אתה מתוקיייייייי בא לי שנדבר כאילו אנחנו לא נהיה lovers אבל בכיף אני רוצה ידידים חמודים

Dana Mi

New member
No Fear, Dana is Here

אוקיי, אני לא יודעת מאיזה קטע הפסקת לשמוע על פייב, אז נתחיל ממה שקרה אחרי הפירוק. אבס, הכי מצליח סולו מבין כולם, הוציא אלבום סולו, היו לו כמה להיטים לא רעים הכלל אבל בזה זה הסתכם. שון-בובת-קרטון גם היה אמור לצאת סולו, אבל מדברים על זה כבר כמה שנים אבל לא ממש קורה כלום עם זה.. ג'יי השתתף בתכנית ריאליטי בריטית שנקראת "אני סלב, תוציאו אותי מפה", הוא הגיע למקום שלישי. ריצ'י עשה בעיקר חלטורות, ההישג הכי גדול שלו היה לצאת עם בילי פייפר.. ואני חשבתי שהוא אוהב בנים. סקוט נעלם כליל מעין הציבור. כל מה שאני יודעת זה שהוא ילד בן וקוראים לו ברנן. אי שם בסוף 2006, במקביל לגל הקאמבקים המבורך שתקף את בריטניה, פייב החליטו שהם מתאחדים, כמובן מינוס שון-קרטון. היה הרבה הרבה באזז מסביב לזה, הדף שלהם במייספייס פרח, הם עשו מסיבת עיתונאים מתוקשרת והתראיינו וזה היה נראה כאילו אנחנו מקבלים את הבויבנד הבריטית היחידה שדרכה בארץ הקודש בחזרה (אם לא מחשיבים את איסט-17 כבויבנד). פייב הציגו את כל התקופה הזאת כתקופת נסיון, הם אמרו שהם עדיין לא חתמו על חוזה עם אף אחד והם רוצים לבדוק אפשרויות וללכת בקצב שלהם. לא עברה שנה, ולאחר שהם לא שחררו אף סינגל, לא חתמו על אף חוזה וגם נעלמו באיטיות מעין התקשורת, פייב המקומבקים הלכו לנו עוד פעם ונפרדו. אולי יש טיפת ציניות במילים שלי, כי זאת באמת הייתה תקופה הזויה אש, אבל זה באמת העציב אותי. אני ממש אהבתי את פייב. הם הקליטו כמה שירים בתקופה הזו, אם המייספייס שלהם עדיין פעיל השירים צריכים להיות שם. לגבי מה קורה איתם עכשיו - אין לי מושג. More questions, anyone?

Dana Mi

New member
תיקון טעויות

כמובן שזה לא סקוט שילד בן - זאת אשתו, אלא אם כן הוא רוצה לספר לי משהו. "הזויה אש"- לא יודעת מה התכוונתי לכתוב, אבל אני לא משתמשת בתואר "אש" בסלנג שלי.. הייתה אמורה להיות שם מילה אחרת.

endomysi

New member
ריצ'י פנוי רגשית נפשית משהו?

זה מטומטם לגמרי אני חולה עליו

Dana Mi

New member
חח לא ממש

פשוט יש לי קטע שפרטים ממש לא חשובים נכנסים לי לראש ולא יוצאים.. אני יודעת כל מיני דברים הזויים שמספיק שרק קראתי במקרה פעם אחת ולא שכחתי.. זה לא שאין לי חיים, זה פשוט שזה נכנס אי שם לפני כמה שנים ומשום מה אני זוכרת את זה

למעלה