שלום

טוקונע

New member
שלום

שאלה הישתחררתי לא מיזמן ביולי אחרי שלוש שנים בתור לוחם אני אוהב ספורט ורוצה להתחיל רכיבה על אופניים אני עושה הרבה ספורט הוצאה לא קטנה חדר כושר רכיבה על סוסים תחרת קפיצות עוד שבועיים אני מיצטרף לקבוצת תראטלון ואני רוצה לשבל גם להיצטרף לקבוצת רוכבים עכשיו ש לי חרא של אופניים אני מקווה בעתיד ליקנות אופני כבישו או שטח ברמה גבוהה השאלה שלי היא קבוצות ריכבה שמיתאמנות באמצע השבוע איך זה מיסתדר להם למשל אימון 6 וחצי בבוקר עד 8 וחצי 9.. איך מסדרים את זה עם עבודה??? לילמוד אני עוד לא התחלתי אוק שנה הבאה עבודה אני מתחיל ב7 וחצי 8 עד 6 בערב תודה לעונים ועם יש אירועים של רכיבות אופננים לאתחרותי בשביל הכיף לאתחרותי ככה בשביל לחזור לכושר לא משהו שמצריך תשלום ביינתים אני מכפר סבא משהו באזור השרון תודה .יאיר

ido mazor

New member
וברכה

שלום יאיר, ברוך הבא לאזרחות... עולם בו לא נותנים לך זמנים וצריך לדעת לשלב - עבודה, לימודים, ספורט, משפחה (בהמשך...)... הכל אפשרי, צריך לתכנן פשוט. אם אתה מתכוון להתחרות בטריאתלונים הצטרפות לקבוצה זה דבר טוב, בהרבה קבוצות טריאתלון תוכל לרכוב רכיבות (כביש) במסגרת הקבוצה, לפחות בסופי שבוע. באמצע השבוע אפשר לרכוב באופני הרים בשטח, לדוגמא אתה יכול לצאת מכפר סבא דרומה על "שביל המוביל" לכוון הירקון, או מזרחה לכוון גבעות כוכב יאיר. יש קבוצות שמתאמנות בבקרים באמצע השבוע, מוקדם בבקר בירקון למשל. אתה יכול לרכוב גם ללא קבוצה, מאור ראשון (5:30-5:45) לפי הזמן שיש לך. הכי נוח אם יש לך מקלחת בעבודה ואפשרות לרכוב לעבודה..

למעלה