שלום.

שלום.

שמי יניב ורציתי לשאול אם מישהו מכיר שרוך קשיח למשקפיים. פשוט המשקפיים שלי כל הזמן נופלות בזמן המשחק (במיוחד שאני מזיע) וזה מפריע. אני לא מתכוון לשרוך רגיל שסתם ימנע נפילה, אלא לשרוך קשיח שימנע תזוזה של המשקפיים. שמעתי שאולי יש גומי או שרוך לספורטאים אבל שאלתי בעשרות חנויות ספורט וחנויות משקפיים ולאף אחד אין כזה דבר. מישהו מכיר/יודע איפה אפשר להשיג את זה?

Malcolm X

New member
ממליץ על עדשות מגע

זה הפתרון הכי טוב לספורטאים. אופציה נוספת זה להשיג משקפי ספורט כמו של הוראס גרנט/BO OUTLAW, אך זה פתרון די יקר.

לגבי העדשות מגע...

העניין הוא שניסיתי כמה פעמים וקשה לי לשים את זה בעיניים... אני פשוט לא מסוגל לשים עדשות מגע... אין פיתרון אחר..? משהו בסגנון שרוך קשיח כזה שיחזיק את המשקפיים..?

Malcolm X

New member
תופעה מוכרת

בפעם הראשונה לקח לי איזה שעה להרכיב בלי להגזים. קשה מאוד. אבל אחרי כמה פעמים זה נהיה קל ולא מרגישים את זה. יש הרבה פטנטים למשקפיים. צריך פשוט ללכת מחנות לנות עד שתמצא משהו ראוי. עוד אופציה זה להזמין דרך EBAY או דרך מישהו שטס לחו"ל

ofir50

New member
אחי ...יש פתרון

גם לי הייתה את הבעיה הזאת עד שעשיתי ניתוח לייזר לעיניים...ופתרתי את הבעיה הזאת פעם אחת ותמיד. אין לך מש לחשוש ..החיים מאו משתפרים אחרי זה.

Malcolm X

New member
נא לדייק בבקשה

אני שמח שהניתוח הצליח לך, אבל יש סיכונים בניתוח הזאת (כתוב באותיות הקטנות של החוזה). אחוזי ההצלחה של ניתוחי לייזר טובים, אבל זה ניתוח לכל דבר ולכתוב ש"אין מה לחשוש" זאת שטות. אם החלטתם לעשות ניתוח לייזר, אז רק בבית חולים ולא במכונים השונים.

EizoTop

New member
חבר שלי עשה באמריקן לייזר

והוא רואה יותר טוב ממני כבר

למעלה