שלום

דנוטציה (כבר השם מעצבן)

ומה ההבדל בין הגרוש לגרושה? סליחה אבל כפי שידוע לכולם גם גרוש הוא "תיק" לא ? צריך לשלם מזונות מביא את הילדים כו.. אז חאלס עם השטויות טוב, מי שהוא אדם "קטן" ונצלן תמיד יהיה ולא חשוב מה הסטטוס שלו.

צר לי ידידי אך שאלתך מקוממת. ../images/Emo5.gif

מה עניין מממן "לשוק" הגרושות ???? תחילה אם אתה מתייחס לגרושות כלשוק... הרי בבואך לקנות בשוק... אתה נדרש גם לשלם עבור הסחורה ...נראה כי כל שאלתך הינה קנטרנות לשמה ומעליבה מעצם התייחסותך אלינו כלשוק... כמנצלות... וכד´ אני מניחה כי אינך נשוי הלא? ואם רצונך בבת זוג הרי היכן תמצאנה ?אם לא בין הגרושות או האלמנות או הרווקות ונשים הינן נשים הינן נשים וכל אחת הינה עולם ומלואו ואחרת ושונה כך שהתנהגותה נובעת מעצם אופיה ולא מעצם מצבה המשפחתי. ולא ברורה לי התוספת לשאלתך למה התכוונת במיעוט זכויות??? לאילו זכויות התכוונת?אילו זכויות נשללו ממך [אם נותרת רק עם מיעוטן??] אני חושבת שביחסים בין בני זוג קיימת מערכת של תן וקח לעיתים [כשחיים כבר ביחד] הגבר כמי שאולי מרוויח יותר תורם יותר לכלכלת הבית אך נהנה מטבחית עוזרת בית מי שמנקה [אולי] מכבסת מגהצת... ועוד כהנה וכהנה [מצטערת על ההגדרות לכל הפמניסטיות אך לא מצאתי דוגמא טובה יותר להמחשה] ואם תלך עם תחושה כי אתה מממן בעל זכויות מינימאליות ותנהל פינקסנות סופך שתיוותר לבדך. ומנסיון שלי כשאוהבים רוצים לתת להעניק המון ועם כל הלב.. ונתינה יכולה לבוא בצורות שונות לאו דווקא בכסף ובהערת אגב רוב הנשים שאני מכירה דווקא מתחלקות בהוצאות. ואם התכוונת לבילויים אזי הן מתחלקות חצי חצי או שפעם היא מזמינה ופעם הוא ושיהיה לך יום נעים

אריסטו m

New member
מממן עם מיעוט זכויות....???

ראשית ברוך הבא לביתנו הנפלא..... והוא אכן כזה בזכות דייריו הנפלאים(גברים ונשים כאחד)... מעבר לכך רציתי להתייחס לאופן בו אתה בוחר לראות את הדברים.... כמו שאמרת:"...מנסינך..." נסה לבדוק מה הביא אותך להתנסות בכלל בסוג כזה של קשרים עם נשים גרושות + ..... אל תשכח שהקשרים שחווית היו בחירות שלך ואתה הוא זה שמשך אליו את אותן התנסויות....אולי כדאי שתבדוק עם עצמך למה??? נסיונך,הוא סובייקטיבי.... אין הדבר אומר כי זהו אופי גורף של התנסויות של גברים עם נשים גרושות + . לכן אני חושב שאין להקיש מכך לגבי קשרים עם בנות סטטוס זה. יתכן שהיתה בך מידה מופרזת של נתינה כלפי בנות זוגך בעבר ולכן מצאת את עצמך "מממן" אותן.....לאחר שערכת אי אילו שיקולים בדיעבד... אין כוונה לפגוע בדבריי אלה,פשוט נסה לבדוק עם עצמך מהן הסיבות בגינן אתה מוצא את עצמך ממורמר בנדון.... נסה למצוא את התשובות מתוכך ולא בנשים איתן יצרת קשרים... ורצוי בודאי לנסות לראות במערכות היחסים בין בני אדם רמה גבוהה יותר של אינטראקציה מאשר שוק בו מתנהל סחר מכר ואולי הדבר יעזור לך לבחון את כל נושא מערכות היחסים בין בני אדם בצורה שתאפשר לך מידה פחותה של מירמור בנסינותייך העתידיים.... בהצלחה.... אריסטו.....(איפה לעזאזל הנחתי את הרשימה לשוק...)

שחף 1

New member
שששלום

עם אתה מרגיש כאחד שלא מגיע מעמדה שווה אז אולי תמתין קצת תתבגר ותבין שאין הכללות ביחסי גבר אישה כל מקרה לגופו שבת שלום לך ולכל חברי הפורום

למעלה