שלום

שששלום

New member
שלום

רציתי לבחון שאלה מעשית. האם בקשר עם נשים גרושות + צריך באמת להניח כמו בדוגמא כי הגבר אמור להיות על תקן של מממן עם מיעוט זכויות אחרת לא היה פונה לשוק הגרושות או מה? מנסיוני יש נטייה כזו. ממורמר מגישה זו.

תשמע היום דוקא אני רגועה וחבל...../images/Emo8.gif

לא מבינה את המירמור שלך הוא נובעה מכך שאתה ממורמר בגלל שאתה רוצה גרושה או בגלל שאתה חושב שגרושות מחפשות מימון או מחפש כאן אחת לממן אותה? מה הקטע? אני גרושה 5 שנים ולעולם ולעולם ולעולם לא הנחתי לגבר לפרנס אותי ולממן אותי חס וחלילה אדם הוא אדם בפני עצמו ומעשיו הם כבודו מי שאוהב לנצל לא החשוב הוא מצבו כרווק או גרוש יש ויש מכל אדם ויש גם כאלה שמחפשות ויש כאלה שמחפשים את המחפשות. הבנת???????????????????

שששלום

ברוך הבא לך איש ממורמר,יכול להיות שהמרמור שלך נובע ממפגשים רעים,אז מה? גם לנו הנשים יש מפגשים רעים עם גברים שמשחקים ברגשות שלנו,שרוצים רק להגיע למיטה ואח"כ נעלמים אז? כל הגברים מניאקים? אם תקרא את השרשור הארוך שם עם אמא´לה תראה שיש נשים אחרות... והרבה.

הרגיז ../images/Emo12.gif

דוקא אותי לא , לעומת מוצאת וחופשיה. צר לי שזו השקפת העולם שהוא רכש לעצמו, צר לי שזה סוג הנשים בהן נתקל (ויש כאלה אי אפשר להתכחש לכך) בדיוק כפי שיש גברים גועליים. אז מה? זה אומר שכולם כאלה? לא! זה אומר שאנחנו בוחרים למי להתחבר ואיך לראות את הדברים. ומקווה ששששלום יקח חלק פעיל בפורום ויבין שאפשר גם אחרת שיש אנשים מכל הסוגים וכל הצבעים ולנו יש את החופש לבחור.

איפה מצאת את ההנחה הזו?????../images/Emo46.gif

מימי לא שמעתי על הנחה שכזו גבר על תקן מממן?????? מעוט זכויות????? פונה לשוק!!!!!!!!!! הגרושות???? חייבת להגיד שהצלחת להרגיז... לא יודעת מאיפה הבאת את ההנחות האלה, מימי לא נתקלתי ברעיון הדבילי (וסלח לי על ההתבטאות שלי) כזה......!!! אם כך נראה לך....צא....ומהר משוק....זה ואולי עדיף ללכת לשוק הכרמל שם הכל בזול ולא חייבים כלום לאף אחד מקבלים סחורה מיידית בעבור המימון יעל (שהפעם הצליחו להרגיז אותה)

נכון ואת יודעת../images/Emo8.gif

ממש נהנתי שם השבוע במיוחד מהנענע הטעימה (שלא כמו בסופרים) חחחחחחחח גם אותך הצליח להרגיז האה.... הזה

בבקשה התכבדי

וכיון שעכשו באמת פורשת למיטתי אז כל החבילה לרשותך, ואין כמו לחסל את זה כשזה טרי לילה טוב

מוצאת כבר ../images/Emo1.gif

אבל בשמחה אקטוף לך מעט עלים מהגינה ואחלוט ברותחין (יותר שווה משוק עליה
)

סתבכתי... אפ´פם לא שתיתי חליטת

מרווה... ובנימה אופטימית זו אפרוש למיטתי,די כבר עייפה לילה טוב חברים יקרים שלי תדעו לכם שאני ממש אוהבת את הקהילה שהתגבשה לנו פה.

מוזמנת לנסות

חליטת מרווה, החליטה הטובה ביותר לטעמי ו....אכן, קהילה יפה נוצרה כאן...חמה כל כך

../images/Emo124.gif גברים

איפה אתם הגברים המקסימים של הפורום שלנו? חופשי עמי גורן שחף מעוף סגול ויסלח לי מי ששכחתי אין לכם מה להגיד לשששלוםםםםם????

amigor

New member
בולשיטט! שוק הגרושות = לכלל

עם תפיסת העולם שלך, תלך שלום לום! אשה באשר היא אשה שווה לכלל הנשים אתה מאלץ אותי לפרגן לאשה שאיתי ולכן בנות לא, אינה לידי, היא עם ילדיה בביתה חוכמת החיים שלה, ומעלותיה הרבות עולות על נשים רבות שלא התנסו בפרק זה של החיים, תפיסת עולמם וההתנסות העצמאית בבדידות מול תלאות החיים הוסיפו נדבך חשוב, בידיים אמונות שלה מוכן לפרק הבא ומוכן לתת את כל הוני נטיותך וגישתך לא במקום! עמי

ואוו עמי

מעולם לא ראיתי אותך כועס כך... האמת גם לא את חופשיה ומה המסקנה? הכללות הן דבר שמקומם ובנוגע לפרגון לנשים תודה ולאישה שאיתך אומרת ,מאושרת שגבר כמוך מצאה

amigor

New member
אכן! ניצת../images/Emo141.gif

התכוונתי למה שכתבתי, נשים רבות פגשתי איך ציינת, מכל הצבעים, יתכן, ולא נתקל עם האשה הנכונה אני מאמין שכאן בניכם ישנן נשים שהייתי מוכן לנסות עפ"י הכתיבה אולי רואים את הפנימיות הנשמה שמאחורי יש גם המביעות בכתב את המיינד שלהן בנתיים, שמח מה שנפל בחלקי עם התקוות עמי

דנוטציה

New member
שלום שלום ואין שלום...

בנגוד לרוב התגובות שקבלת, כניסה למערכת זוגית עם אשה גרושה פלוס ילדים הצד הכלכלי בהחלט יתפוס חלק ...להתעלם מזאת סתם יהיה מטופש...אם יהיה זה נצול כבר תלוי באופיך...............................אינטגרציה במערכת החינוך ומיד.

למעלה