שלום. :)

apapap1

New member
שלום. :)

אני חדשה פה בפורום ובתחום כולו ורציתי להתייעץ לגביי כמה דברים- * אני שמתי לב למשהו שקורה אצלי ב-3 שנים האחרונות (אבל לעיתים רחוקות) שכל פעם שאני רוצה שיקרה משהו או שאני מצפה לקראת משהו ואני חושבת על זה שאני רוצה שזה יקרה אני צוחקת על עצמי, ופשוט אומרת מה הסיכויים שזה אכן יקרה כמו שאני רוצה. אבל להפתעתי כל פעם זה אכן קורה. רציתי לדעת מה זה אומר? תחושת בטן חזקה? או משום מה העברת מחשבות? לא יודעת.... * רציתי לדעת מה ניתן לעשות כדיי לפתח את הזוגיות אצלי? אני רוצה נורא קשר זוגי. יש גם מישהו שמעניין אותי, אני מרגישה שאני נמשכת אליו, ורציתי לדעת מה אני אוכל לעשות כדיי לגרום לו להימשך אליי. (לא במילים). משום מה אני נראה לי ביישנית כדיי לבוא ולדבר עם גברים, אני מעדיפה יותר במבטים. אני אשמח לייעוץ. להתראות :)

chenby

New member
נראה שיש לך כבר את התשובה

כל פעם שאני רוצה שיקרה משהו או שאני מצפה לקראת משהו ואני חושבת על זה שאני רוצה שזה יקרה אני צוחקת על עצמי, ופשוט אומרת מה הסיכויים שזה אכן יקרה כמו שאני רוצה. אבל להפתעתי כל פעם זה אכן קורה. קדימה :) בהצלחה

apapap1

New member
אבל השאלה היא למה זה אכן קורה?

ואם כבר, איך זה נקרא? אגב, תודה על התגובה.

chenby

New member
איך קוראים לזה?

כוח המשיכה.. את גם יכולה לקרוא לזה איציק (מה חשובה באמת ההגדרה?) ולמה חשוב לך לדעת למה זה קורה? לא מספק אותך שזה פשוט קורה לך? אולי אם תחפרי בלמה זה- את תשני את דרך הפעולה שעובדת לך יופי ופתאום תמצאי את עצמך תקועה? אני למדתי שמה שעובד לי - לא לגעת. במה כן לגעת? במה שכרגע לא עובד ואני רוצה לשפר.. תהיי ממוקדת מטרה

ברוכה הבאה

לצערי לא כל מה שאנחנו רוצים אכן מקבלים. השביל ליצור לנו דברים עלינו לחיות בהוויה שהם קיימים ולעשות מעשה.

למעלה