שלום? :)

The Melpomene

New member
שלום? :)

היי, סקרלט (כי זה יותר מיוחד משני ואותה משמעות) מהמרכז. אני מעריצה של בונג' כבר כמה שנים טובות, אבל מסיבה מסויימת נמנעתי מלהצטרף לפורום. בכל אופן, החלטתי שלמה לא, אז הנה אני כאן. התקבלו אותי? :)

התקבלת!!!

כל מעריץ מתקבל בברכה..... אז ספרי לנו קצת על עצמך מאיפה? בת כמה ? כמה זמן את מעריצה את ה4 המופלאים ואיך הכרת אותם??? ועוד משהו שמעניין אותי איזה תקופה של הלהקה את הכי אוהבת??.. אני חולה על שנות ה80 אבל לה תקופה יפה וטובה בפני עצמה!!!! קוראים לי אביה בת 18 וחודשיים (6.4.1990) מישוב ליד נתניה מעריצה את הלהקה מאז שיצא have a nice day (מאוחר מידי) זה האמת סיפור דיי מצחיק.... מכירה את ערוץ star world? אז שם פעם ב.. שמים קליפ וני הייתי חורשת על הערוץ הזה בעיקר על הסידרה חברים וכל פעם לפני שהסידרה התחילה היה את הקליפ ובהתחלה אמרתי " איכס מה זה??" עד שחיכיתי שיהיה את הקליפ ואז התחלתי לחקור על הלהקה עד שהשתגעתי רשמית.... אה וד"א לצערי עוד לא היתי בהופעה... כואב!!!

התקבלת!!!

כל מעריץ מתקבל בברכה..... אז ספרי לנו קצת על עצמך מאיפה? בת כמה ? כמה זמן את מעריצה את ה4 המופלאים ואיך הכרת אותם??? ועוד משהו שמעניין אותי איזה תקופה של הלהקה את הכי אוהבת??.. אני חולה על שנות ה80 אבל לה תקופה יפה וטובה בפני עצמה!!!! קוראים לי אביה בת 18 וחודשיים (6.4.1990) מישוב ליד נתניה מעריצה את הלהקה מאז שיצא have a nice day (מאוחר מידי) זה האמת סיפור דיי מצחיק.... מכירה את ערוץ star world? אז שם פעם ב.. שמים קליפ וני הייתי חורשת על הערוץ הזה בעיקר על הסידרה חברים וכל פעם לפני שהסידרה התחילה היה את הקליפ ובהתחלה אמרתי " איכס מה זה??" עד שחיכיתי שיהיה את הקליפ ואז התחלתי לחקור על הלהקה עד שהשתגעתי רשמית.... אה וד"א לצערי עוד לא היתי בהופעה... כואב!!!

LIRONSH100

New member
ברוכה הבאה!

אוקיי, אז כמו שאביה אמרה, אנחנו נשמח לשמוע עלייך יותר.. איך קוראים לך? בת כמה? ממתי התחלת לאהוב את 4 המפולאים? איזו תקופה את הכי אהבת (או אוהבת) אותם? היית בהופעה שלהם? מי המועדף עלייך? יש כל כך הרבה שאלות.. בכל אופן .. אני לירון, בת 19 (ביום שלישי..) בצבא, מערציה את בונג' מבאונס,(כן הקליפ שהתאהבתי בהם היה אוורידאי שעכשיו הוא גם הצלצול שלי בפלאפון..) והבעל שלי (כן את עוד תלמדי מה זה אומר, זה בדיחה שיש כאן בפורום..) זה ג'ון. ד"א אנחנו מחוץ לפורום מדברות במסנ'גר וזה ממש כייף אז את מוזמנת!

The Melpomene

New member
ובכן,

קוראים לי שני, האמת, אבל די מעדיפה סקרלט או כל כינוי אחר ואני בת 16. התחלתי לאהוב אותם מתחילת החטיבה בערך, כלומר ממש- כי הכרתי שירים שלהם גם לפני. השיר הראשון שלהם ששמעתי זה איטס מיי לייף וזה לא כל כך מפתיע ואני שומעת את כל השירים מכל התקופות באותה מידה. אמ, כל התקופות שלהם טובות לדעתי, אז אין לי כל כך העדפה לאחת (למרות שחברה שלי מתעקשת שככל שהוא מזדקן ג'ון נהייה יותר כוסון ואני לא מכחישה
). לא הייתי בהופעה שלהם אבל אני כן מתה להיות באחת, וגם פה- אין לי העדפה למישהו אחד בניגוד לכל האנשים כי כולם סבבה. :) (מכוון לשתיכן, ראיתי את זה מיותר להגיב פעמיים. :)

nogao10

New member
Wellcome

ברוכה הבאה!! אם את רוצה שנקרא לך שקרלט רק תגידי, כי אני התחלתי את חיי בפורום בשם הלא אמיתי שלי (כמובן שגדלתי מאז ו.....) אז אני בהחלט אכבד את הבקשה. אני איתך בקטע של ג'ון הופך להיות יפה יותר (למרות שגם בשנות ה-80 לא היה חסר לו) אבל לצערי אין לי חברות שיסכימו איתי על זה, דווקא לבת אל ואביה יש מזל, אין לי חברה אחת שהצלחתי להדביק בבון ג'ובי.... אני בן אדם לא מוכשר
אז לי קוראים נוגה, בת 18, ומתכוונת להזהיר אותך כבר היום שאם את מעריצה של ג'ון אז יש לך תחרות לא קטנה, כי כל מי שאת רואה כאן הוא מעריץ של ג'ון, חוץ ממני, שלפני שנה ראיתי את האור.... במקרה קוראים לו ריצ'י סמבורה
אז הנה מספר שאלות מעניינות 1. מה השיר האהוב עלייך 2. מה האלבום האהוב עלייך 3. האם קנית אי פעם אלבומים/ DVD/ פוסטים/ או כל דבר אחר שקשור לבונג'? אז שיהיה לך יום טוב ומקווה שתהני! *לכבוד הצטרפותך אני מפרסמת תמונה של הסקסי מכל.... באמת, לירון, עדיין לא הצלחת להביא לי תמונה שתנצח את זה, ואחרי כל הסגידה לג'ון והתמונות שיש לו זה ממש לא מכובד!

Terpsichore

New member
תודה. :)

וכן, זה יהיה נחמד. וטכנית זה כן השם האמיתי שלי, רק לא העברי. :) אמ, שיר אהוב זה משהו שדי מתחלף אצלי, וכרגע זה Open all night וLast man standing. שירים מעולים. אל אלבומים אני לא כל כך מתייחסת האמת, יותר לשירים, אז.
ו, המ, לא. לא יצא. אלא אם כן את מחשיבה את זה שקניתי דיסק של בונג' לחברה.

nogao10

New member
Wellcome

ברוכה הבאה!! אם את רוצה שנקרא לך שקרלט רק תגידי, כי אני התחלתי את חיי בפורום בשם הלא אמיתי שלי (כמובן שגדלתי מאז ו.....) אז אני בהחלט אכבד את הבקשה. אני איתך בקטע של ג'ון הופך להיות יפה יותר (למרות שגם בשנות ה-80 לא היה חסר לו) אבל לצערי אין לי חברות שיסכימו איתי על זה, דווקא לבת אל ואביה יש מזל, אין לי חברה אחת שהצלחתי להדביק בבון ג'ובי.... אני בן אדם לא מוכשר
אז לי קוראים נוגה, בת 18, ומתכוונת להזהיר אותך כבר היום שאם את מעריצה של ג'ון אז יש לך תחרות לא קטנה, כי כל מי שאת רואה כאן הוא מעריץ של ג'ון, חוץ ממני, שלפני שנה ראיתי את האור.... במקרה קוראים לו ריצ'י סמבורה
אז הנה מספר שאלות מעניינות 1. מה השיר האהוב עלייך 2. מה האלבום האהוב עלייך 3. האם קנית אי פעם אלבומים/ DVD/ פוסטים/ או כל דבר אחר שקשור לבונג'? אז שיהיה לך יום טוב ומקווה שתהני!

nogao10

New member
זה כזה לא מצחיק כשזה קורה ../images/Emo122.gif

יש מצב שאחת מהמנהלות מוחקת את האחרון?

Black Balloon

New member
שני זה גם מיוחד! ../images/Emo10.gif

ברוכה הבאה :) שני, 17 ומלא חודשים. אנג'וי!

Terpsichore

New member
לא אמרתי ששני זה לא מיוחד. O:

אני כן אוהבת את השם הזה, פשוט אני מכירה יותר מידי שני ושכשאומרים שני אני כבר לא משהו מסתובבת.
ותודה!

למעלה