שלום

edna019

New member
שלום

שמי עדנה בר גיל חוויתי חויה מהממת שהרגשתי שפגשתי את הבעל שלי מגלגול קודם עשינו המון טעויות בדרך לזוגיות(מלחץ לא מוסבר)אך לא הגשמנו אותה האםמדוברבנשמה תאומה או תואמת מה פשרהדבר??ולמה לא הצלחנו לממשה?האם זה יחזור כי חייבים לממשה? שבת שלום

רותי 11

New member
edna019 יקרה ../images/Emo140.gif

אני אתחיל ואומר שברור שכבר פגשת את בעלך בעבר ואפילו מספר פעמים לא קטן. אני רואה אתכם כזוג שבורח כאילו לכיוון האושר, אני רואה אתכם רצים ביער , הייתם שייכים לשבט מסויים, לא הסכימו לכם להתחתן כי אז היו רק משדכים, לא הייתה אפשרות של בחירה חופשית בעניין הזה, הבעיה היא שבזמן הבריחה - בעצם רדפו אתכם פוגעים באחד מכם ואני חושבת שזאת את הנפגעת, פוגעים בך בחץ או משהו חד דומה, את מתה מהפצעים וזה בעצם חוסר המימוש לא הצלחתם לממש את אהבתכם, כאן כמובן עשיתם את זה ממקום של בחירה חופשית של מפגש רגיל בין אנשים ולכן זה כבר לידי מימוש עצם היותכם נשואים.

edna019

New member
ממש מעניין

א ךאנו לא נשואים כרגע עדיין בורחים אחד מהשני?היתה זוגיות של שני מפגשים והייתה בהלה נשארנו רק ידידים טלפונית כל פעם לפני רצון למפגש הוא התקפל וברח??פחד מאנטימיות ומחוייבות כלפיי?

רותי 11

New member
היי חמודה

הקטע שציינתי בסוף זה מכך שהבנתי שאתם נשואים כי אמרת שפגשת את בעלך. עכשיו מובהר לי יותר העניין, אכן הוא פוחד כי החוויה שם הייתה קשה לו יתר מאשר לך כי הוא נשאר בחיים והיה צריך להמשיך לחיות עם הטראומה הזאת של הפרידה ממך שכאילו בגללו הרגו אותך ועוד, לא היה לו קל ויכול מאוד להיות שזה יושב לו שם עמוק וחזק בתת מודע ולכן הוא חושש מקשר איתך, ממקום של רגשי אשמה ופחד שהוא עלול להזיק לך.

edna019

New member
השאלה איך

פותרים אתהתעלומה" שנינו מתים אחד על ה שני ולא יוכולי םאחד בלי השני "מרחוק נשאר הקשר?

רותי 11

New member
לדעתי זה ללכת לטיפול

ואנ ירצינית או שתספרי לו את מה שכתבתי כאן כי ברגע שהוא יקרא את זה יש סבירות גבוהה שזה עלול לשחרר אותו מאותו פחד, השאלה היא עד כמה הוא פתוח לקרוא את זה. וכשאמרתי טיפול הכוונה לא לטיפול פסיכולוגי, אלא לטיפול אצל מטפל הוליסטי שיכול לכינס לנבכי הנשמה שלכם ולשחרר משם את הפחדים. כמובן שיש עוד דרכים השאלה היא שוב עד כמה הוא פתוח.

edna019

New member
האם אתי וכולה

לראות איך הוא יגיב שאספר לו?כי יהוא מאוד רוחני

edna019

New member
שלחתי לחבר

את מה שכתבת שהיינו בגלגול הקודם הוא לא הגיב מה דעתך?

רותי 11

New member
מתוקה אין לי דעה

בעניין. ממש ככה, אמרתי שאני לא יכולה להיכנס לפרטיות שלו לכן אם הוא קיבל או לא זה לא שלי.

עדנה יקרה ../images/Emo140.gif

אני לא רותי אבל אשמח לכתוב את דעתי: אינך צריכה לברוח משום דבר אלא פשוט לסיים ולצאת ממה שפוגע בך או אינו טוב לך. הכל תחת שליטתך - פשוט החליטי עם עצמך שזה נגמר ועשי כל שנדרש כדי לסיים את זה, גם אם זה כואב. לעיתים הכאב כל כך מאפיל ומפחיד כך שהוא מעכב ורק אם עוברים את ה"מסך" הזה מבינים שהכאב שבסיום הוא אפסי לעומת הסבל המתמשך מהסיטואציה עצמה בה את כל כך סובלת. שולחת לך המון חיזוקים ואמונה בעצמך
דגנית

edna019

New member
הצדק איתך

הוא לא ראוי לאהבה שלי(כנראה שיש לו נכות רגשית) ההפסד כולו שלו אני יצאתי מזה, זה הפיניש, ממשיכה הלאה בתקווה שיגיע הגבר שמסוגל לתת לי אהבה כמוני כי זה מגיע לי ללא כאב וסבל.(זה פעם ראשונה ואחרונה שהייה נתונה במצב כזה לא סימפטי)

על זה אני לא יודעת לענות...

האינטואיציה שלי אומרת שאין דבר שהוא ממש מוחלט בחיים - הכל פתוח וניתן לשינויים. גם אם בסופו של דבר תמצאי גבר שטוב לך איתו ואת מרגישה משיכה חזקה להיות איתו - זה הרי לא משנה אם היה אחד אחר שחיכה לך באיזושהי פינה של העולם. לכל מציאות שאת יוצרת לעצמך יש התפתחויות ושיעורים דרכם את לומדת. נסי להיות אקטיבית ולבחור לעצמך את מה שטוב לך ונסי להימנע מלשאול אחרים על עצמך (ואני לא מתכוונת לשחזור גלגולים אלא בנוגע לבחירות שאמורות להיות שלך ורק שלך). תאמיני בעצמך, רק את חיה את חייך שלך ואת מכירה את עצמך טוב יותר מכולם. כשתתחברי לעצמך ותאמיני בעצמך דברים לאט לאט יסתדרו מעצמם והתשובות תגענה. הזיווג שלך הוא שלך בלבד, אף אחד לא יכול לקחת את הבחירה הזאת ממך ולכן שאלי את עצמך את השאלה הזו. מקווה שעזרתי. נ.ב - שאלת משהו בנוגע לחיבור קוסמי... עזבי את המילים האלו. הסתכלי רגע לאחור: למדת משהו מהקשר הזה? אם כן, הרווחת. אם לא, נסי לבדוק מה לא היה טוב לך שם למען לא תחזרי על אותה הטעות, ובכל מקרה תצאי מורוווחת מהסיפור.

golden energy

New member
|נדחפת|

אמנם אני לא שואלת השאלה..אבל..האנרגיה של התשובה שלך הגיעה עד אליי, אז..תודה..

למעלה