שלום

מור134

New member
שלום

שלום אני מצטרפת חדשה, ילדתי לפני חודש וחצי כל חיי הייתי בן אדם רזה מאוד מאוד אבל עדין עם בעיות אכילה , לא נגעתי השוקולדים, לא בבצקים, בקיצור שמרתימאוד למרות שהייתי רזה, בקיצור התחלתי את ההריון עם משקל 50 קילו ואיך שגילתי שאני בהריון התחילה החגיגה כל מה שמנעתי ממני כל השנים הכנסתי לפה בלי הפסקה, בעלי היה קורא לי בור ללא תחתית, מה שגרם לי לעלות 32 קילו במהלך ההריון ועכשיו אני מיואשת אני פשוט בדיכאון מאיך שהגוף שלי נראה ואני מרגישה שזה לא יורד עד עכשיו ירדתי רק 13 קילו וזהו אני לא מצליחה יותר, עושה הליכות משתדלת לאכול נכון ועדין כבר לא יודעת מה לעשות

אור685

New member
היי מור../images/Emo140.gif

קודם כל-מזל טוב! אני חושבת שאת צריכה להתחיל להסתכל על עצמך אחרת- תראי איזה הישגים יש לך-חודש וחצי אחרי לידה וכבר הורדת 13 קילו! גם מצליחה לעשות הליכות ! אני חושבת שזה מדהים! לי נראה מאוד קשה עם תינוק כזה קטן להצליח בזה, ואת עושה את זה ! ואם את גם אוכלת נכון - אז את בכיוון הנכון. הרי את לא מצפה ששאר ה-19 קילו יירדו תוך חודש, נכון? זה לוקח זמן (מי כמוני יודעת...) אז תהיי אופטימית , וסבלנית, ובלי לחץ-תגיעי לזה! בהצלחה!

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif בדיוק מה שקרה לי גם אני כל חיי הייתי רזה בזכות שמירה קפדנית מאוד (מאוד) והרבה מאוד (מאוד) התעמלות. בשנייה שגיליתי שאני בהריון מייד התחלתי לזלול את כל מה שמנעתי מעצמי כל השנים... וגם הפסקתי להתעמל אינטנסיבית כמו פעם, והתוצאה הייתה כמובן בהתאם. אני יכולה לעודד אותך בכמה דברים - תוך פחות משנה ירדתי כמעט את כל מה שהעליתי (אולי קילו או שניים נשארו עוד קצת), ואחרי זה גם הם ירדו. אין מה לעשות יקירתי...מה שלקח לו 9 או 10 חודשים לעלות, לרוב ייקח לו זמן דומה גם לרדת. תתנחמי בזה ש 13 קילו בחודש וחצי זה המון (!!!), ואם כבר עכשיו חזרת לעשות הליכות, אז מעולה. תנסי לגייס את הבעל לקצת בייביסיטר בשעות אחר הצהריים כך שתוכלי לעשות הליכה כל יום (זה מה שאני עשיתי), תטיילי הרבה עם התינוק (תינוקת?) החדש בשעות הבוקר, ועם הרבה סבלנות זה ירד. אל תתייאשי, צריך זמן, אין מה לעשות. אבל בסוף זה ירד, את תראי. דרך אגב, עכשיו אני בהריון השני ולצערי הרב גיליתי שלא ממש למדתי לקח והפה נפתח שוב. אני ממש ממש מנסה שלא לחזור על הטעויות של ההריון הראשון, ויש לי גם ימים טובים, אבל יש גם הרבה ימים לא טובים. לפחות אני יודעת שאני גם מסוגלת לרדת את מה שירדתי, וזה מה שמעודד אותי קצת ברגעים היותר קשים. שיהיה במזל, תהיי סבלנית ותצטרפי אלינו - יש כאן המון עידוד, תמיכה ובנות מקסימות.

יעל י

New member
ברוכה הבאה,מזל טוב ובהצלחה

ירדת 13 ק"ג בחודש וחצי,מן הסתם הגוף מנסה קצת להגן על מה שיש לו,נכנס למגננה. אל תתיאשי,תתמידי וזה ימשיך. בהצלחה

לילית462

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif נשמע שקשה לך

האם את עושה דיאטה בליווי ? הייתי ממליצה לך לפנות דיאטנית, כי נשמע שאת צריכה תמיכה והכוונה בתהליך. בלי קשר, ברוכה הבאה אלינו
כאן תקבלי טונות של תמיכה ואהבה. תרגישי בבית

אסתי301

New member
מור, מזל טוב מתוקה!

הסיפור שלך מזכיר את הסיפור של כולנו- העלייה הבלתי נשלטת של כולנו בזמן ההריון! גם אני הייתי 52 קילו לפני ההריון הראשון ואת יודעת כמה העלתי? 27 קילו מכובדים! הכלל הוא שככל שאת רזה יותר כך את מעלה יותר! לאט לאט מותק כולנו איתך וכולנו באותה סירה.

למעלה