שלום >>>

nOway1

New member
שלום >>>

חלפו לה שבועיים ... الحياة بدون ام لا تسوى شيء .... تمـرّ علييُ لحظاتٌ من الألم ارتمي فيها بين أحضان الجـِراح و ما أقساها عندما تمرّ بِها و لا أحد يشعرُ بك و ليس هنالك من يسأل عنك .. فإن عبّرت الكلمات فستظلّ عاجزة .. وإن عبّرت الدموع فستظلّ مدرارة ... ليس لها أن تنتهي .. عندها فقط ستنفجر تلك اللحظات و ذلك الألم ليكتـُبَ هذه اللّحظة <<< لحظة الم>>> اتمنى ان تزول لحظات الحزن من قلبي ...باسم الرب يسوع المسيح ... يوحنا 6:14 أنا هو الطريق والحق والحياة. ليس أحد يأتي إلى الآب إلا بي ''. لوقا 48:7-49 ''ثم قال لها مغفورة لك خطاياك. فابتدأ المتكلمون معه يقولون في أنفسهم من هذا الذي يغفر خطايا أيضاً''. يوحنا 40:6 ''لأن هذه مشيئة الذي أرسلني أن كل من يرى الابن ويؤمن به تكون له حياة أبدية وأنا أقيمه في اليوم الأخير''. يوحنا 47:6 ''الحق الحق أقول لكم من يؤمن بي فله حياة أبدية''. يوحنا 28:10-30 ''وأنا أعطيها حياة أبدية ولن تهلك إلى الأبد ولا يخطفها أحد من يدي. أبي الذي أعطاني إياها هو اعظم من الكل ولا يقدر أحد أن يخطف من يد أبي. أنا والآب واحد''. يوحنا 25:11 ''قال لها يسوع أنا هو القيامة والحياة . من آمن بي ولو مات فسيحيا''. أمين صلوا لاجلي يا اخوتي الاعزاء يا اخوتي بالروح ...

salt of earth

New member
אנחנו איתך ג'ורג' ../images/Emo201.gif

תהיה חזק למרות שאני יכולה לתאר לעצמי איזה ריקנות וכאב אתה מרגיש כעת, זה מאוד גרוע לאבד אמא אוהבת כך
אתה תמיד תהיה מוזכר בתפילות שלי, אתה והאחים שלך
, אחנו תמיד איתך פה כי אנחנו משפחה אחת

ג'ורג'../images/Emo201.gif

אני יודע כמה זה קשה להשאר בלי אם ועוד כשאתה בגיל צעיר כל כך, אך אין מה לעשות זה רצונ של האל שרצה אותה לצידו. תהיה בטוח שהיא עכשיו שומרת עליכם מלמעלה. אנחנו כולנו אוהבים אותך ומתפללים בשבילך ובשביל האחים שלך

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifגורגג ..... קשה לי לנחם במצבים כאלו..

כי כמה שנגיד מבינים את המצב אנחנו לא! רק אתה שם באמצע הזכרונות והריח שלא נשכח.. רק אתה ואחיך נזכרים ומתאבלים..משחזרים ומתגעגעים
ג'ורג יקר..אני רק מתנחמת בעובדה שאם אנו לא נוכל לנחם אותך אז ראב אלמג'ד יכול, יסוע איבן אללה אלחיי, הוא אדון הנחמה והתקווה..האהבה והכוח..הסלע שעליו תישען בשעותיך הקשות
אמן שיסוע יחדיר ללבך את שלום המשיח, את ברכות שמיים ותרגיש את עמידתו לידך כל הזמן כי הוא הבטיח שלא יעזבך ולא ישאירך, שהוא איתך לעד ואל תפחד, ואנו יודעים שאלוהים נאמן וטוב הוא, ואם הבטיח אז קיים.. חיבוק ותפילה..ושאור העולם יהיה איתך
תהיה בקשר..בפון במסרים אני לא רוצה להכביד בפניות אליך רק תדע שהערוץ פתוח תמיד..ובימי ראשון גם אשמח לראות אותך וכולנו נתן לך גיבוי
בהצלחה בלימודים..החזרה בטח קשה אחרי הכל..בניעמית אלרב אתה תנצח את הכל-אמין!

michaeld1

New member
מחזקים אותך גורג

תהיה חזק ושמור על האחים. אתה הכתובת בשבילם עכשיו. תתנחם בזה כי אמא שלך עברה למקום של נחת, מקום שכולו טוב. והיא שומרת עליכם מלמעלה. מתפללים עבורכם

למעלה