שלום ...

gabi81

New member
שלום ...

שלום .. יש לי בעיה. עכשיו על תענו בתשובות מתוחכמות ... בבקשה . מה אתם חושבים ? קודם כל חשוב לציין שאני גר בחייפה אני מנהל חיים עצמעים ורגילים לגמרי הכל לבד .. אז זהו שפה הבעעה פשוט כל פעם שאני רוצה לגשת לבחורה אני נרתע עקב הגודל של עבר המין שלי. הגודל שלו הוא 6.5 סנטימטרים כשהוא במצב רפוי ו -12.5 סנטימטרים במצב עומד הוא ממש קטן ... ואני מתבייש ולא ניגש בסוף לבחורה .... מה אני יכול לעשות ? בתודה ג.

Cגלית

New member
ברוך הבא../images/Emo48.gif

הטכניקה חשובה מהגודל/אורך. יש תוספות מגניבות, מאמינה בעוד מעט תקבל תמונות לדוגמא מהאדומה שלנו. בהצלחה:)

2bootylicious

New member
לכל בעיה פתרון!!

קודם כל להיות רגוע אשה ששופטת אותך לפי גודל איבר מינך אינה שווה את הזמן שלך ותכל'ס רוב הנשים לא גומרות מהחדירה עצמה אלא מגירוי הדגדגן, וזה לא קשור בכלל לאיבר המין הגברי. וחוץ מזה בורכת באצבעות ובלשון ואתה יכול לגרום לאשה להתעלף מעונג רק בעזרתן...! ואם בא לך "להתאבזר" מגוון האפשרויות רחב, לדוגמא: הארכה רכה מסיליקון שמלבישים על האיבר. - ראה בתמונה השרוול עצמו ניתן לקיצור להתאמה מירבית, והקצה שלו מחוספס, להגברת התענוג. אפשרות אחרת היא איבר דמי שמתלבש עליך עם רתמות (דומה לסטרפ און) כמובן שאתה יכול להמשיך ולשחק עם דילדואים וויברטורים למינהם, להנאתה המושלמת של זוגתך. היות ואתה חיפאי, אתה מוזמן למרכז קסטרא לחנות 'ריגושים' בה תמצא את כל האמור למעלה. לסיכום אל תתייאש ובטח אל תאבד את הבטחון העצמי שלך, אתה מסוגל להביא כל אשה לאורגזמות מתמשכות אם רק תלמד לעבוד עם מה שיש! וטיפ לסיום - איבר קטן הינו מושלם לחדירה אנאלית למתחילות... בהצלחה!!

חופ שיה

New member
../images/Emo45.gif מחזקת בעניין הסקס אנאלי (בתחת).

את התשובה שלי לשאלתו הוא קיבל בפורום אחר.:)

והכל בעצמי- מה פתאום מה פתאום מה פתאום

טוב ברצינות עכשיו- לפי ויקיפדיה אתה לגמרי ממוצע. זה נכון שבסרטים כחולים לכולם יש כילים ענקיים-(ולנשים יש חזה עצום ומנותח, הן רזות נורא, חלקות לגמרי וגומרות מכל פיפס) אבל במציאות המצב די שונה... תירגע מותק- הזין שלך ממש בסדר. וכמו שאמרו פה כבר- לרוב הנשים הרבה יותר חשוב מה אתה יודע לעשות עם הלשון/אצבעות מאשר הגודל של הזין שלך.

למעלה