שלום

שלום

טוב, ניראה לי שהדחקתי מספיק זמן את הפורום הזה. הגיע הזמן להתמודד... יש לי אנדו
והוא לא הולך לשום מקום. נעים מאוד קוראים לי צירצופית ואני עוקבת אחריכם כבר די הרבה זמן אבל לא השתתפתי. עברתי לפרוסקופיה בתה"ש אצל סוריאנו בעקבות אנדו מפושט על המעי ובשחלה ועכשיו אני בטיפולי פוריות. איך זה בתור סיכום של 20 שנה?? האמת העגומה היא שהמחלה הגדירה אותי ורבים ממעשי במיוחד בעשור האחרון. כאבי הבטן האיומים לא נתנו לי מנוח. מיכוון וכאבה לי הבטן 3 שבועות בחודש אף אחד לא הצליח לקשר את זה לאנדומטריוזיס. אפילו אחרי שכבר הצעתי את זה לגניקולוג במיון של איכילוב הוא אמר שאין סיכוי שיש לי אנדו. אני זוכרת את הרעד בקול שלי ששאלתי. מה שקראתי על האנדו באינטרנט הבעית אותי. אבל אין ספק שמאז שנתגלתה ה
חיי השתנו ורק לטובה. לאט לאט אני אפילו מספרת לאנשים מה יש לי. אבל ביומיים-שלושה לפני כל מחזור הכאבים מאיימים לחסל אותי, אני יושבת בשירותים שעות (סליחה על הגרפיות) ומרגישה את כל הגוף שלי מתנפח לממדי על. ב-12 השעות לפני קבלת המחזור צירצופית נעלמת ובמקומה מגיעה
. כואבת ומיוסרת
ובכיינית
החודש הגדלתי לעשות וזחלתי מתחת לשולחן שלי בעבודה מייבבת גם כי ידעתי שהטיפול האחרון נכשל וגם כי כ"כ כאב לי שלא הצלחתי לעמוד ישר.
אז זהו, זאת אני. מבינה ש
לא הולך לשום מקום. מחכה בסבלנות לספר על האנדו שהזמנתי מאמזון (בהמלצת שירני - תודה מקסימה) ומקווה לטוב בתחום הפוריות. ומכיוון ואני בודקת את הפורום מדי יום (טוב בסדר, כמה פעמים ביום...) הגעתי למסקנה שזה לא יפה רק להציץ. אז שלום

זואילי

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

... אוהבים אותך צירצופית
טוב, הייתי חייבת, כי זה ממש כמו בסרטים, דמייני קבוצת תמיכה, נפגשת במתנ"ס השכונתי.... אני מכירה אותך מהפורום השכן, למרות שאני לא פעילה - אקטיבית שם. אז, וולקאם למעוננו החם. לפעמים לוהט, ולפעמים שקט. בעיקר סוער ותמיד אוהב ומחבק. מאחלת לך המון
וכואבת איתך את תלאות הטיפולים. תישארי איתנו, בכל זאת (ולמרות הכל), פורים עכשיו

../images/Emo6.gif זה בדיוק המשפט שרציתי לשמוע

אשב ואשב בחפץ לב, כי השכנים טובים בעיני

galim29

New member
ברוכה הבאה אלינו../images/Emo140.gif

אם לכאוב אז עדיף בקבוצה.. ככה זה עובד אצלנו.. התקנון הוא כזה: אפשר ורצוי לקטר, ליילל, לצרוח, לקלל, לבכות אך גם לשתף בדברים טובים. להיות איתנו בדיכאונות ובפחדים אך בתמורה גם ברגעים המאושרים (ויהיו כאלו.. כבר עכשיו בטח יש). כנראה שעכשיו הרגיש לך נכון להציג את עצמך וזה בסדר גמור. עכשיו, אפשר להזמין אנדו באמזון? חשבתי שהוא מגיע באופן אישי לכל אחת לגוף שלה...
חבל, אם הייתי יודעת הייתי מזמינה במינון יותר נמוך.. כן, תתרגלי לחוש ההומור הסרקסטי של חלק גדול מאיתנו. ככה מתמודדות עם המחלה מאחלת לך שהחסידה תגיע מהר ונוכל לשמוע בשורות טובות... אנחנו כאן צירצופית יקרה

../images/Emo6.gif ולחשוב שעוד שילמתי הא??

יש לי בשורה קטנה טובה. הצלחתי בפרוייקט קטן בעבודה שלי. מאז שהאנדו הוחמר לא הצלחתי לעשות כלום והחודש לראשונה עבדתי והצלחתי. איך זה בשביל שיתוף חיובי?

galim29

New member
כל הכבוד. כן ירבו../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

יש גם מקרים שאנדו מוציא את המיטב מאיתנו. אם אנחנו גוברות עליו, קטן עלינו עבודה והנלווה אליה...

ברוכה הבאה חברה יקרה

גם אני מהפורום השכן, גולשת קצת כאן וקצת שם וכמוך יותר מפעם ביום. מאז שיש לנו אינטרנט בבית אני מכורה. את מוזמנת להישאר איתנו, לכתוב, לכאוב, להתייעץ, לקטר וגם לבכות הכל מותר למי שיש את זה. מאמצת את האייקון של ה
ככה תמיד דימיינתי את האנדו'.

תודה רבה ../images/Emo140.gif

המקור של האימאג' של האנדו כ
רירית ואדומה היא מהתקופה שלא ידעתי מה יש לי וחיכיתי שיצא לי מהבטן איזה חייזר כמו בנוסע השמיני. הבטן שלי התנפחה והתנפחה והשמיעה קולות משונים
ממש חיכיתי ל
שיצא כבר. אבל מאז הלפרוסקופיה לא רק שברור לי שמדובר ב
אלא שיש גם אביר שנלחם בעוז אל מולה והלפרוסקופ בידו. אם הייתי יודעת לצייר הייתי מציירת את סוריאנו עומד מעל גוויית מפלצת עם לפרוסקופ. בינתיים אני מנסה להרעיב את ה
עם לחם שיפון ושאר הכללים של הדיאטה של דניאל זר ששירני הפנתה אותי. אולי היא תהייה רעבה וימאס לה והיא תלך לחפש בטן אחרת...

maytalita

New member
וול כאם צירפופית!

גם אני חדשה למדי בפורום ובהחלט מוצאת פה
חם ותומך! נשמע בכלל לא פשוט מה שאת עוברת
מאחלת המון בהצלחה בתחום הפוריות!!!!!

ואני קוראת לכל המציצות ../images/Emo124.gif

להצטרף לכאן ולהפסיק רק להציץ
ברוכה הבאה
תיאורייך את "נפלאות" המחזור מוכרים להפליא במיוחד הקטע שלא הצלחת לעמוד ישר.. מקוה שהיום את כבר זקופה ואיתנה. תישארי פה, נחמד כאן

תודה רבה ../images/Emo140.gif על קבלת הפנים החמה

ניראה לי שפורום אנדו זה לכל החיים. לגבי הפורום פוריות אני אשמח לעבור להריון אחרי טיפולים ואז לפורום הבא אחריו (אין לי מושג מהו - אני לא מעיזה לפנטז כ"כ רחוק
) ולגבי הלעמוד ישר לצערי היום חטפתי כאלו כאבי בטן שבקניות בסופר עשיתי הרבה "צורות ריש". נראה לי שכל סבב של טיפול מעורר את
. או שזה העונש שלי שהתפנקתי בימים האחרונים עם האוכל וחרגתי מהתפריט החמור. אבל גם להיכשל בטיפול, גם שאני אמות מכאבי בטן וגם לא להתפנק עם איזו צלחת פסטה? אני רק בן-אדם!!! .

ברוכה הבאה

אז כמו כולם שמחה לראות אותך גם איתנו ...וכן פורום לכל החיים נכון פורום כואב אבל נשים מדהימות אחת אחת ... לגבי הצורה בזמן הנאחס
לי היו אומרים שאני ניראת כמו
.... אה אחרי הילד כבר בקושי יש זמן לפורמים נוספים .....מחזיקה אצבעות

למעלה