שלום
טוב, ניראה לי שהדחקתי מספיק זמן את הפורום הזה. הגיע הזמן להתמודד... יש לי אנדו
והוא לא הולך לשום מקום. נעים מאוד קוראים לי צירצופית ואני עוקבת אחריכם כבר די הרבה זמן אבל לא השתתפתי. עברתי לפרוסקופיה בתה"ש אצל סוריאנו בעקבות אנדו מפושט על המעי ובשחלה ועכשיו אני בטיפולי פוריות. איך זה בתור סיכום של 20 שנה?? האמת העגומה היא שהמחלה הגדירה אותי ורבים ממעשי במיוחד בעשור האחרון. כאבי הבטן האיומים לא נתנו לי מנוח. מיכוון וכאבה לי הבטן 3 שבועות בחודש אף אחד לא הצליח לקשר את זה לאנדומטריוזיס. אפילו אחרי שכבר הצעתי את זה לגניקולוג במיון של איכילוב הוא אמר שאין סיכוי שיש לי אנדו. אני זוכרת את הרעד בקול שלי ששאלתי. מה שקראתי על האנדו באינטרנט הבעית אותי. אבל אין ספק שמאז שנתגלתה ה
חיי השתנו ורק לטובה. לאט לאט אני אפילו מספרת לאנשים מה יש לי. אבל ביומיים-שלושה לפני כל מחזור הכאבים מאיימים לחסל אותי, אני יושבת בשירותים שעות (סליחה על הגרפיות) ומרגישה את כל הגוף שלי מתנפח לממדי על. ב-12 השעות לפני קבלת המחזור צירצופית נעלמת ובמקומה מגיעה
. כואבת ומיוסרת
ובכיינית
החודש הגדלתי לעשות וזחלתי מתחת לשולחן שלי בעבודה מייבבת גם כי ידעתי שהטיפול האחרון נכשל וגם כי כ"כ כאב לי שלא הצלחתי לעמוד ישר.
אז זהו, זאת אני. מבינה ש
לא הולך לשום מקום. מחכה בסבלנות לספר על האנדו שהזמנתי מאמזון (בהמלצת שירני - תודה מקסימה) ומקווה לטוב בתחום הפוריות. ומכיוון ואני בודקת את הפורום מדי יום (טוב בסדר, כמה פעמים ביום...) הגעתי למסקנה שזה לא יפה רק להציץ. אז שלום
טוב, ניראה לי שהדחקתי מספיק זמן את הפורום הזה. הגיע הזמן להתמודד... יש לי אנדו