שלום

linakog

New member
שלום

האים אפשר להצתרף אני כבר ביקרתי אצלכם וקצת קארתי הודעות וסיפורים. אתמול ראתי סרט סוד . ויש לי שאלה האים אפשר להתגבר על פחד של כשלון או יותר נכון שאני לא ילציח לעשות משהוא גדול.? יש לי גם פחד אנשים קשה לי להתקשר עים אנשים.

עמיחי פ

New member
אחלהשל סרט זה הסוד

אני ממליץ ובחום. אתה יכול בבקשה ונסח יותר טוב את השאלה ?

bridges

New member
זה תלוי

היי לינה וברוכה הבאה לפורום. יש מקרים שבהם ניתן באמצעות אימון להתגבר על פחד מכשלון וגם על קשיי בתקשורת. במקרים אחרים נדרש טיפול פסיכולוגי. אם תפרטי לנו יותר למה את מתכוונת אולי נוכל לתת לך כיוון כללי: מהו הדבר הגדול שאת לא עושה בשל הפחד מכשלון? מה קורה בזמן שאת מנסה להתקשר עם אנשים? זה יעזור מאוד אם תפרטי מקרה ספציפי. רונן

linakog

New member
תודה

תודה יפרט יותר מאוחר עמיחי דווקא הסרט לא היתלהבתי כל כך רק 10 דקות שאר סתם פרסומת.

linakog

New member
ספציפי.

אני רואדת כאשר צריכה להתחיל לדבר ראשונה או מול קבוצת אנשים. פעם הישתתפתי בפגישה של יזמות עסקים. כל אחד היה אמור לדבר על עסק שלו 5 דקות. היו 15 אנשים למה כל כך קשה לקום ולדבר? בשבילי כן אחרי 3 מציגים אמרתי לעצמי עים אני לא קמה אכשיו אני לא יקום ו קמתי ומשהוא דיברתי אבל יותר לא באתי. החלום שלי עסק אבל כאשר אני מתארת את עצמי כבעלת עסק משהוא בפני מתחיל לרואד יש לי כבר מקום עבודה ויצאתי למכירות אני רוצה למצוא כמה חנויות שימכרו דברים שלי איך ניכנסים לחנות בלי פחד ומציגה את עצמי ?

bridges

New member
הפחד נמצא שם...

אבל באימון ניתן ללמוד איך ללהתחבר עם הפחד ולפעול איתו ולא נגדו. אני מזמין אותך לדמיין שאת והפחד חברים ובמקום להפריע לך הוא עוזר לך. עכשיו את נכנסת לחנות מציגה את עצמך. איך את מרגישה? מי את שם? אילו תוצאות יש לך? רונן

linakog

New member
איך

משה אני מנסה לאבין למה יש את הרגשה של פחד אולי כי אני פוחדת שיגדו לא או יחשבו שאני לא מספיק טובה. למקום הזה.מי אני יצרת מעצבת אמנית שמנשה לעשות קצת כסף מדברים שעושה.תוצאות יפה אבל יש לנו כבר. או זה יקר כי לא נמכור ברווח שאנו רוצים. האים יש כמה טיפים לעבוד על עצמי לפני שניפגשים עם אנשים או עיסקה?

bridges

New member
זה בדיוק העניין

דרך אחת לעבוד על זה היא להסתכל למה את מפחדת. אם תדעי למה את מפחדת האם זה יעזור לך לפחד פחות? אז הנה דרך אחרת שאני מציע לך. אני מזמין אותך לנסות לעשות את התרגיל ולראות אם זה מתאים לך: תנסי לדמיין את עצמך בעתיד שכבר התגברת על הפחד ועכשיו (בעתיד) את עומדת להפגש עם אנשים לגבי עסקה. מי את שם? מה ההרגשה שלך (בעתיד הזה)? איזה תוצאות יש לך (בעתיד הזה)? רונן

למעלה